fbpx

Після чуток про коханця, Ані Лорак нарешті відповіла підписникам хто її надихає

Співачка Ані Лорак, яку підозрюють в романі з молодим залицяльником Єгором Глібом, нарешті зізналася, кому вона насправді вдячна за своє жіноче щастя.

Останні кілька місяців в Мережі обговорювали відносини відомої співачки Ані Лорак з Сергієм Лазарєвим. Приводом для такого припущення послужили спільні фотографії і відео, виходи в світ і багаторічна дружба. Однак віднедавна у Лорак з’явився новий коханий на ім’я Єгор Гліб. Роман співачці з молодим бойфрендом приписали після того, як вона опублікувала спільний знімок на своїй сторінці в Instagram.

Відзначимо, що Єгор Гліб є саунд-продюсером лейблу Black Star. Він був одружений на солістці групи «Гарячий шоколад» Тетяні Решетняк, нині відомої як TAYANNA.

А вчора, 26 червня, співачка Ані Лорак нарешті відповіла підписникам, що вплинуло на зміни в її зовнішньому вигляді. Адже ЗМІ неодноразово писали, як розцвіла і покращала зірка. Виявилося, що джерело натхнення Кароліни (справжнє ім’я Ані Лорак – прим. Ред.) Дуже банальне.

«Пишіть про свої емоції! Мені дорогі ваші відчуття. Ви – мій натхненник і мій путівник!»- звернулася до шанувальників співачка.

You cannot copy content of this page