fbpx

Подивилася на Мер’єм Узерлі в ролі не Роксолани: парфюмерша Селін з неї теж дуже не погана

Цей серіал досить хороший. Перевагою є те, що він знятий в класичному для свого жанру стилі.

Тут присутні зрада і любов, спогади і жаль, зворушливі і жорсткі емоційні переживання. У серіалі представлений найрізноманітніший спектр емоцій, змішаний з духом пригод і розслідувань. А його родзинкою є актриса шедеврального “Величного століття”.

Новий формат

Гра акторів бездоганна. Вони представлені в нових образах. Після перегляду залишаються приємні відчуття. Взагалі турецькі серіали дуже популярні. Зазвичай вони випускаються з великою кількістю серій. Цей же навпаки! Тут їх всього п’ятнадцять. Хоча за часом він досить довгий.

Судячи з усього, зйомки серіалу закрили раніше, ніж планувалося. Можливо, це сталося через низький рейтинг. Хоча багатьом сюжет дуже сподобався. Шанувальники Мер’єм вважають, що цей серіал цілком міг би скласти конкуренцію іншим. І правда, серед них багато досить нецікавих сюжетних ліній.

Тим же, хто мріяв спостерігати Мер’єм Узерлі ще протягом декількох сезонів, довелося розчаруватися. Ніхто не очікував, що серіал закінчиться на п’ятнадцятій серії.

Сюжетна лінія

Хоча фінал вийшов відмінний! Лінія була побудована так, що проект вийшов логічним і не зім’ятим. Зазвичай серіали після п’ятнадцятої серії показують дуже вже хитромудрі зв’язки або просто нудне мило. А ось “Королева ночі” зовсім інший … Мабуть, перш ніж показувати мильну оперу, творці вирішили просто завершити все красиво і зрозуміло.

Сюжет захоплює відразу, буквально з першої серії. Акторський склад теж чудовий. З роллю парфюмерші Мер’єм впоралася відмінно, як і її партнер Мурат.

Серіал “Королева ночі” розповідає про кохання двох молодих людей, які стикаються з певними труднощами в їхньому житті. На шляху щастя виникають перешкоди. Все відбувається спочатку у Франції, а потім сюжет переносить глядача в Туреччину.

Серіал сповнений яскравих моментів і несподіваних сцен. Важко припустити, що буде далі. Він відрізняється від усіх серіалів про любов. Поворот подій тут зовсім несподіваний.

Строгий образ

Щодо ролі Селін варто відзначити, що Мер’єм була зовсім іншою, ніж в “Величному столітті”. Тут немає тієї рудоволосої, пристрасної і владної султанші. Селін – це абсолютно новий вигляд.

Актриса грає ніжну і тендітну блондинку. Мер’єм Узерлі просто не впізнати, тепер вона неймовірно елегантна, підкреслено сувора Селін.

You cannot copy content of this page