fbpx

Полякова пояснила як її чоловік опинився за кордоном

Нещодавно, Полякову підловили на брехні, мовляв, як це чоловіка не пропустили. А он він живий-здоровий на концерті в Празі. На що Полякова дуже емоційно відреагувала.

“Дуже огидно мені зараз спостерігати ситуацію, в якій якісь пабліки розшерюють новину, що начебто мій чоловік був за кордоном, а я розказую, що ні. З усіма дозволами, вперше після початку війни 29-го червня приїхав за мною та моїми дітьми в Прагу, ми були там три дні, він був на двох моїх концертах, і третього числа ми вирушили в Україну”, – сказала Оля.

Далі співачка уточнила, що з 29-го червня її чоловік має право виїжджати за кордон, бо йому виповнилося 60 років. Проте, він нікуди з України не планує їхати, бо він і досі в Теробороні. Про це вона розповіла “Сніданку 1+1».

“Я заходжу до Вадіка в кімнату і бачу – висить домашній халат, рушник і на ньому великий автомат. Питаю, чого це у тебе в спальні автомат, а він каже: “А де він має бути?”. Мій чоловік перебуває у теробороні, у нього є бронежилет, зброя. І коли він забирав мене, також був зі зброєю. Це наша нова реальність”, – поділилася Оля.

Фото: Таблоїд.

07/12/2022

You cannot copy content of this page