fbpx

Поповнив лави територіальної оборони хореограф Дмитро Дікусар

Дмитро Дікусар зазначив, що бачить навколо себе світлих людей із палаючими очима-вчитель географії, водій комбайна, слюсар, 3D-дизайнер, далекобійник, дід трьох онуків.

– Усіх поєднує одна думка – треба захищати своїх коханих людей. Ми всі рівні перед Богом! Ми всі хочемо вигнати непрошених “гостей” геть(змінено ред.) зі своєї землі та землі наших предків! Ніхто не хотів війни. Взяти до рук автомати нас змусили орки, в яких немає ні честі, ні совісті, ні людяності.

Знаю, що цей пост читають ці нелюди, які бажають нам землі скловатою… Ми відплатимо вам вашою монетою, більше мені вам сказати нічого. З вами все ясно…

Але, я читаю нашим «воїнам світу», ваші коментарі, улюблені та миролюбні українці, з підтримкою та вдячністю! Це всіх надихає та гріє душу!, – написав він на своїй сторінці у Instagram.

Нашу країну підтримують і всесвітньо відомі особи, яких з кожним днем стає дедалі більше. Підтримали Україну Джаред Лето, Джим Керрі, Стівен Кінг, Шер, Rammstein, Міла Куніс, Ештон Катчер, Каньє Вест, Мік Джаггер, Пол Маккартні, Джек Ніколсон та багато інших.

Фото скрін зі сторінки Дмитра Дікусара.

You cannot copy content of this page