X

“Працювали, будували. І тепер нічого не має”: Переможець першого сезону “Голос країни” розповів, що довелось пережити сестрі в полoні

Іван Ганзера, переможець першого сезону “Голосу країни” нещодавно розповів про те, що його сестрі з чоловіком вдалося вибратися з полону окупантів.

Відповідну новину артист розмістив на своїй сторінці у Facebook. Про те де саме родина сестри була у полоні, Ганзера не повідомляє.

Відомо лишень, що сам співак родом із села Калинове, Харківської області.

Як розповів Іван у дописі, сестрі довелося багато чого пережити у полоні. Співак додає, що після перемоги України його сестрі не буде куди повернутися.

Цитуємо:

“Моя сестра з чоловіком, вибралися з російського полону. Вони багато пережили. Гoлод. Обстрiли, та навіть пoбиття. Але зараз все позаду, і вони вже у безпечному місці. Скоріше за все їм не буде куди повернутися після нашої перемоги”,.

Співак також сподівається, що після усього пережитого на шляху його сестри, яка поїхала до Європи, зустрічатимуться лише хороші люди:

“Як сказала сестра. Після пережитого вона тепер розуміє, що жила не правильно. Працювали, будували. І тепер нічого не має. А життя вже пройшло. Так і не встигла пожити для себе. Не жалкую ні за чим. Головне ми вижили. Ти не уявляєш як хотілося жити”.

30,07,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел.

K Anna:
Related Post