fbpx

Приревнувала? Тіна Кароль на “Голосі” поставила на місце епатажну солістку(відео)

Увечері 19 січня на каналі “1+1” стартував вокальний проект Голос країни-10, суддею якого вперше стала поп-співачка Настя Каменських. У числі учасників першого випуску опинилася вокалістка Василіса Старшова. Розвернувши до себе всі чотири крісла членів журі, дівчина зізналася, що приїхала на шоу із Санкт-Петербурга. У Росії вона встигла зробити собі ім’я як вокалістка cкандально-відомого гурту “Ленинград”, пише “Лайм”.

Як зазначила Старшова, за її участі гурт епатажного Сергій Шнурова почав збирати стадіони, та з часом їй цього стало мало. В Україні на Голос країни-10 вона приїхала з метою розповісти про себе ще більшій кількості людей. Судді були в захваті від манер та епатажу вокалістки. Але її поведінка сподобалася не всім (відео дивіться нижче).

Дівчина увірвалася на шоу з бадьорою роковою композицією і відразу підкорила Дана Балана. Слідом за ним свої кнопки натиснули MONATIK і Тіна Кароль. Коли ж обернути своє подвійне крісло вирішили Потап і Настя, воно виявилося заблокованим Даном Баланом.

Доспівавши, Старшова приміла на коліна Дану Балану, чим викликала подив Тіни Кароль. Незважаючи на те, що співачка розвернула своє крісло до конкурсантки, надмірна розкутість учасниці шоу їй точно здалася зайвою.

Коли ж прийшов час обирати, Старшова змусила суддів влаштувати баттл – по черзі зачитати реп і заманити її до себе в команду. І якщо Дан Балан, MONATIK і Потап кинулися “топити” один одного римованими рядками, то Тіна Кароль вирішила озвучити свої реальні умови. У цій же манері Кароль чесно зачитала дівчині, що їй байдуже, ким є Василіса і які її заслуги у складі популярного гурту. Бадьорій вокалістці вона порадила приділити увагу музиці, мелодійності, вокалу і прибрати “понти”.

Читайте також: Цікаво, а вони пара? Тіна Кароль і Dan Balan зачарували неймовірно ніжним дуетом(відео)

В результаті Василіса Старшова обрала команду Дана Балана. Прощаючись з вокалісткою, Тіна Кароль побажала їй успіху на проекті.

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page