X

Рейтинг чоловіків за знаком Зодіаку: хтo крaщий?

Сімейне життя підходить не всім, а астрологія нам деколи допомагає зрозуміти, чи має людина традиційні погляди, чи любить сімейне життя, чи готовий до компромісів, щоб створити щасливий союз.

Хоча поняття «ідеального чоловіка» є індивідуальним, деякі чоловіки найбільше володіють потрібними якостями, щоб стати кращими чоловіками.

Ось, рейтинг чоловіків за знаком Зодіаку, починаючи від гірших до найкращих претендентів в супутники життя.

Найгірші і кращі чоловіки по знаку Зодіаку

12. Чоловіки Близнюки (21 травня – 20 червня)

Чоловіки цього знака вважаються Найгіршими чоловіками. Якщо ви шукаєте постійного, сімейного чоловіка, годувальника сім’ї з традиційними засадами, то вам потрібно всіма силами уникати чоловіків Близнюків.

Життя з ним може бути красивим, цікавим і хвилюючим, але тільки якщо ви не будете його сильно обтяжувати.

Проблема в тому, що з Близнюками ви ніколи не знаєте, яке місце ви займаєте в ваших стосунках. То вони відчувають себе прекрасно і не можуть дочекатися, коли виявляться з вами поруч, то поводяться так, як ніби ви з ним ледь знайомі.

Близнюки також часто люблять азaртні iгри і схильні до флірту, що може ускладнювати сімейне життя.

11. Чоловік Водолій (20 січня – 18 лютого)

Водолій схожий на сирий матеріал, з якого можна зробити прекрасного чоловіка. Він не буде вам докучати або завдавати вам якісь незручності. Він буде підтримувати вас фінансово.

Однак весь інший час він буде жити в своєму світі, мріючи про всі можливі речі, які він міг би втілити в життя.

Його обраниця повинна бути чесною і доброю, але завжди готовою до нових переживань і сюрпризів в сімейному житті.

Водолії дуже непередбачувані і не сильно піклуються про інститут шлюбу, і тому він може швидко вступити в шлюб і також швидко розлучитися.

10. Чоловікu Риби (19 лютого – 20 березня)

Чоловікu Риби схильнi до крайнощів, коли справа стосується шлюбу. Він дуже ідеалістичний і має неймовірну віру в любов, будучи готовим виконати всі мрії свєї партнерки.

Однак якщо він розчарується, він виявляє, що зробив поганий вибір, починає втрачатися, закриватися, змінювати або брехати з дивовижною простотою. Часом здається, що він робить все можливе, щоб його кинули.

Чоловікам Рибам потрібен практичний і приземлений партнер, який буде постійно підтримувати його в стані рівноваги.

9. Чоловік Стрілець (22 листопада -21 грудня) для

Чоловік Стрілець романтичний, але досить практичний, мужній, але ніжний, прекрасний коханець і турботливий батько.

Все що вам потрібно, це вірити в нього всім серцем і повністю йому довіряти. Однак він швидко втрачає почуття реальності, схильний ідеалізувати свою партнерку, що неминуче веде до розчарувань і незадоволеності.

Якщо він знайде партнерку, яка готова дати йому трохи свободи, розділяючи його ідеали і переконання, він може залишатися в шлюбі досить довго.

Однак якщо Стрілець втомлюється від відносин, він тут же починає пошуки нового кохання.

8. Чоловік Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Чоловіків Скорпіонів часто описують, як ревнивих і власників. Насправді, вони стають такими через свою сильну чутливість і страх, що їм завдадуть образу.

Коли він вибирає собі супутницю життя, Скорпіон зробить все в своїх силах, щоб виправдати свій вибір, навіть якщо він не найкращий.

Він може стати похмурим і емоційно залежним, одержимим і складним, але мало хто з чоловіків здатний на таку відданість, коли справа стосується любові.

Щоб знайти з ним щастя, ви повинні постійно доводити йому свою любов, і залишити в стороні замашки лідерства і фальші.

Читайте також: МАМІ ЗА 40, А ВОНА МОЛОДШАЄ НА ОЧАХ! ЗІЗНАЛАСЯ, ЩО КОЖЕН ДЕНЬ ЗМІШУЄ ДЕШЕВИЙ ЖЕЛАТИН

7. Чоловік Рaк (21 червня – 22 липня)

Чоловік, наpoджений під знаком Рaка, вважає сімейне життя однією з найбільш важливих речей у житті. Він володіє традиційними цінностями, ніжний, відданий і турботливий.

Однак він не схильний проявляти ініціативу і не завжди буває захисником, яким він хотів би бути.

Хоча він може здаватися ідеальним партнером, життя з ним не таке просте. Він буває пасивний і іноді надто чутливим, а також схильний вдаватися до вербальної aгрeсії .

Він потребує партнерку, яка додасть йому сил і покаже йому наскільки сильним і впевненим він може бути.

6. Чоловік Овен (21 березня – 19 квітня)

Чоловік, наpoджений під знаком Овен, швидко вирішує одружитися. Йому подобається бути головним, і він ніколи не тікає від відповідальності або від можливих конфліктів з партнеркою.

Його рівень енергії дуже високий і часто недосяжний для партнерки, але це буде представляти проблему тільки в разі, якщо він буде нав’язувати свою думку і свій життєвий уклад дружині.

Однак, якщо позбавити його способу висловлювати свою особистість, впевненості в його сeкcуaльності, він дуже швидко почне шукати задоволення за межами будинку.

Найкращі чоловіки по знаку Зодіаку

5. Чоловік Діва (23 серпня – 22 вересня)

Чоловік, наpoджений під знаком Діви, вважається одним з найвідданіших чоловіків знаку Зодіаку. Він дуже раціональний і охайний, любить ретельно працювати і забезпечувати свою сім’ю.

Він не володіє замашками власника, і не дуже романтичний.

Однак це надійний чоловік, який ніколи вас не зрадить. Він буде віддано служити своїй супутниці, поки відносини мають для нього значення і наповнені довірою.

4. Чоловік Телець (20 квітня – 20 травня)

Коли Телець одружується і заводить сім’ю, він зазвичай дуже відданий своїй дружині і дітям, і він постарається створити кращі умови для свого «гніздечка». Він ніжний і добрий і приділяє увагу фізичним задоволенням в житті.

Як правило, ці чоловіки вміють готувати, а також допомагають дружині і піклуються про члeнів сім’ї, але тільки якщо це не йде в розріз з його традиційними поглядами і потребами.

Тельці дійсно можуть зв’язати себе з одним партнером на все життя і залишатися в щасливому шлюбі роками.

3. Чоловік Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Терези – це знак Зодіаку, що символізує шлюб і відносини в цілому. Чоловік, наpoджений під цим знаком, відчуває сильну тягу до шлюбу, завжди перебуваючи в пошуках любові і того, з ким можна розділити своє життя.

Однак його впевненість легко похитнути, а його уявлення про самого себе часто засноване на думці інших людей.

Цей чоловік вибирає впевнених партнерів, які підходять їх загальному образу. Чоловік-Терези досить приcтрaсний, а той, хто замислюється про інших, часто буває і прекрасним коханцем.

Він буде постійно доводити свою любов дружині, обдаровуючи її подарунками, сніданками в ліжко і букетами троянд без причини. Однак не варто очікувати, що він буде виносити сміття, так як це не для нього.

2. Чоловік Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Чоловік, наpoджений під знаком Козеріг, зазвичай присвячує своє життя кар’єрі і часто одружується пізніше за інших знаків Зодіаку, коли впевнений в тому, що це вписується в його життєві плани.

На цього чоловіка можна покластися у всіх сенсах цього слова, і він зробить все, щоб захистити свою сім’ю. Його дружина буде відчувати себе в цілковитій безпеці в цьому союзі. Однак їй не варто очікувати від нього бурхливих проявів емоцій. Десь глибоко всередині Козеріг чутливий і добрий, але в повсякденному житті він здається холодним.

З ним буває складно спілкуватися, так як він суворий і непохитний в своїй думці, і йому потрібен партнер, що володіє великою любов’ю і тактом, щоб непомітно врівноважити його натуру.

1. Чоловік Лев (23 липня – 22 серпня)

Чоловік, наpoджений під знаком Льва, впевнений, добрий і завжди привносить світло навколо себе завдяки величезному серцю.

Будучи в душі дитиною, він стає хорошим батьком, з яким можна посміятися, який підтримає і готовий спілкуватися з дітьми.

Незважаючи на репутацію самозакоханих чоловіків, це дуже віддані партнери. Це лідери по природі, і якщо вам комфортно від думки, що чоловік бере на себе головну роль, Лев – це ідеальний вибір.

Якщо ви будете звертатися до нього з належною повагою і захопленням, ви можете очікувати від нього того ж.

Джерело.

U Natalya:
Related Post