fbpx

Розкрита головна інтрига реаліті “Холостячка”: стало відомо, чи вдалося зберегти Ксенії та Олександру стосунки після проєкту

Під час спецвипуску проєкту “Холостячка” “Життя після проєкту” розсекретили головну інтригу – чи вдалося Ксенії Мішиній та Олександру Еллерту зберегти почуття, народжені в романтичному реаліті, пише ТСН.

Відомо, що в Мережі ще до офіційного оголошення пари, ширилися чутки, що вони продовжують будувати стосунки і подейкували навіть, що вони живуть разом.

І так, за словами Ксенії на проєкті вона дійсно закохалася і наразі з Олександром живе разом. Зірка почувається щасливою, хоча і зізналася, що приховати стосунки було дуже важко.

Олександр підтримав слова коханої та зауважив, що йому було важко зустрічатися з нею, тому вони майже одразу почали жити разом.

За словами пари у них іноді виникають непорозуміння, проте дуже незначні. Заради Ксенії Олександр перестав вживати випивку і не їсть м’яса.

Закохані зізналися, що вже навіть обговорювали своє весілля, але коли воно буде ще невідомо.

Нагадаємо, після завершення проєкту фани вщент розкритикували вибір Ксенії Мішиної, мовляв, що їй треба було обирати іншого фіналіста – Олексія Тригубенка.

Фото – instagram.

You cannot copy content of this page