fbpx

Сергій і Сніжана Бабкіни розсекретили незвичайне ім’я новонародженого сина

Сергій і Сніжана Бабкіни, які 18 червня знову стали батьками, дали новонародженому малюкові незвичайне ім’я. Ім’я хлопчикові подружжя обрало ще задовго до його появи на світло – воно прийшло Сніжані уві сні, пише “Лайм”.

“Чотири роки тому мені приснився сон, що я плаваю. Вода – дуже-дуже чиста і глибока. Нереальное спогад. Пливу, але не розумію куди. В якій стороні берег – не знаю. І раптом з дна починають підніматися бульбашки повітря. Здається, це якесь морське чудовисько, кит або скат. Я пильно дивлюся вниз, але глибина нереальна, дна зовсім не видно “, – згадує танцівниця.

“Намагаюся поплисти, але не виходить, стою на місці. І тут виринає з води хлопчик, вже дорослий, років 8-9, такий весь білий-білий, і брови білі, і волосся, як ангел. А я і питаю:” Хто ти? “А він каже мені:” Я – твій .” Як тебе звуть? “- питаю його. На що він мені відповідає:” Єлисей “. Я прокинулася і сказала – у нас народиться син Єлисей. Коли ми в інтернеті почитали , що означає це ім’я, перше, на що натрапили – у Єлисеїв день ангела в червні. А це як раз наш місяць. Майже якась магія “, – поділилася молода мама.

Єлисей з’явився на світ в одному і київських пoлoгових будинків, на пoлoгах Сніжану підтримував її чоловік.

Читайте також: Українська співачка Тіна Кароль зворушливо вшанувала коханого у річницю весілля(відео)

“Він з самого початку мав намір наpoджувати зі мною. По-перше, я не змушувала і його питала. На що він відповідав:” А як по-іншому! “По-друге, вважаю, що це не тільки жіноча справа. Кожен чоловік повинен бути присутнім на пoлoгах. Погано йому, втpатить він свiдомість – все це особисто мене не цікавить “, – зазначила дружина Бабкіна.

Співак зізнався, що він неймовірно щасливий. “Просто сказати, який я зараз щасливий, – це нічого не сказати, це вже інший рівень щастя, сприйняття. Ми сміємося, плачемо, знову сміємося! Ми так переживали і хвилювалися, але все пройшло чудово! Спасибі всім на цьому світі: нашим ангелам -охоронцям, нашим дорогим, рідним, всім, хто за нас переживав, хто думав про нас в цей час, чекав разом з нами: спасибі Енергії, Космосу, Всесвіту! “, – поділився емоціями музикант.

Сергій і Сніжана Бабкіни також виховують 12-річного сина Артура і 8-річну Васелину. Також у музиканта є син Ілля від першого шлюбу.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page