fbpx

Сьогодні, 31 січня, співачка Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком

Сьогодні, 31 січня, співачка Ані Лорак офіційно розлучилася з чоловіком, бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, пише ТСН.

Засідання у справі відбувалося у Шевченківському районному суді і тривало максимум 15 хвилин. Адвокати екс-подружжя відмовилися будь-що коментувати.

Те, що колишніх закоханих розлучили, повідомила секретар суду. На запитання про те, як Лорак та Налчаджиоглу ділитимуть майно та опіку над спільною донькою Софією, секретар відповіла, що “це був позов лише про розірвання шлюбу”. А щодо розподілу майна та опіки над дитиною, це “окремі позови”. Але не відомо, чи подаватиме їх Ані, або Мурат.

Ані Лорак подала на розлучення 4 грудня 2018 року. Приводом для такого рішення зірки стали численні зради її чоловіка, бізнесмена Мурата Налчаджиолгу. Проте до липня 2018-го чутки про походеньки Мурата так і лишалися чутками. А у липні до Мережі потрапив відеодоказ того, що Налчаджиоглу таки скочив у гречку. У ролику Мурат обіймав та глaдив загадкову брюнетку у своєму ресторані в Києві.

Читайте також: Сьогодні Тіні Кароль – 34: неймовірна історія кохання співачки

Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу одружилися 15 серпня 2009 року. З Муратом співачка познайомилася 2005 року в Анталії на відпочинку. 2006-го року Мурат переїхав до України. А через два роки освідчився артистці.

9 червня 2011 року Ані наpодила Мурату доньку Софію.

Опубліковано 31 січня 2019 року

You cannot copy content of this page