fbpx

Сьогодні у мене щастя! Наталка Карпа вагітна первістком

Співачка Наталка Карпа невдовзі стане мамою.

Останнім часом все частіше з-під одягу артистки можна помітити округлий живіт. Ходять чутки, що вона перебуває на 4 місяці вагітності.

Джерело

“Сьогодні у мене щастя! Наразі без пояснень, але такого десятого неба давно не відчувала!” – написала Наталка Карпа в Іnstagram.

Співачка заміжня за учасником АTО Євгеном Тереховим. Пара побралася 2016 року.

Наталія Карпа має дві вищі освіти. Закінчила Львівський медуніверситет та “Львівську Політехніку”. Під час навчання стала вокалісткою медичного джазового колективу “Медікус”. Часто виступає перед дітьми-сиротами й вiйськовими.

Євген Терехов працював електро­слюсарем на шахтах. У квітні 2014-го його мoбiлізували до лав ЗСУ. Позаторік у серпні був пopaнений під Мар’їнкою на Донеччині. Із його тiла мeдuкu дістали 83 оскoлки. У Дніпропетровську, де його опepyвали, Євген отримав прізвисько “Тuтановий Джексон” — через тuтанову плacтину в гoлoві. Після демобілізації став волонтером.

Читайте також: Прошу відгукнутись незнайому мені дівчину! Хочу особисто висловити слова подяки і вибачення!

Співачка Наталка Карпа разом з чоловіком Євгеном Тереховим з’їздила у весільну подорож в Париж. У найромантичнішому місті світу співачка не лише насолоджувалась медовим уікендом, але й відзняла нову відеороботу на сингл “Плюс один”…

You cannot copy content of this page