fbpx

Співак Дантес розповів як його концерт намагалися зірвати росіяни в Ізраїлі

Український співак Володимир Дантес у своєму Instagram розповів, як в Ізраїлі тамтешні росіяни реагували на благодійний концерт на підтримку України.

На думку місцевих росіян благодійні концерти «Доброго вечора, ми з України»… “їх притісняють”.

«Дуже багато людей прийшли підтримати. Всі з українською символікою та прапорами. Це неймовірна сила… Я вдячний кожному, ваші голоси, очі і енергія- вогонь», – подякував Дантес ізраїльтянам.

Далі він розповів, що коли на наступний день артисти мали виступати в Хайфі, то там почали писати листи до влади та проводити мітинги аби заборонити виступи українців.

«А ще через день там пройшли мітинги в підтримку цих, кого «притісняють».

Ну, розумієте, ми виступаємо, збираємо гроші для України, підтримуємо і спілкуємося з тимчасово переїхавшими. Нагадуємо світу, що війна триває і треба продовжувати робити все, що тільки можна задля перемоги України, приводимо факти, показуємо те що відбувається в країні….

А після нападу в Вінниці вони роблять мітинг, що їх притисняють», – написав артист.

Під публікацією почали писати користувачі, що ці «мітинги» були проплачені і вже є інформація про це в відкритому доступі.

«Це проплачені мітинги. Усе не справжнє. У них добре виходить тільки красти і нищити…»

« Я з Хайфи, ми за Україну і не тільки українці. я тобі це 100% скажу»

«Соромно за той мітинг в Хайфі! Але, слава богу, там було мало людей на відміну від мітингів на підтримку України, на які приходять тисячі. А ваш концерт був неймовірним!».

Фото: ТСН. 07/19/2022

You cannot copy content of this page