fbpx

Співак Віктор Павлік та його концертна директорка Катерина Реп’яхова одружилися: перші фото молодят

Український співак Віктор Павлік та його концертна директорка Катерина Реп’яхова таємно одружилися. Про це новоспечена дружина народного артиста України повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Як зазначила Катерина, пара обмінялася обітницями ще 29 травня, передає ТСН.

“29 травня ми стали чоловіком і дружиною. Ось уже, як 12 днів! Нам дуже хотілося, щоб все пройшло спокійно і тільки вдвох, тому і вирішили оголосити саме 10.06.20”.

Пара розписалася в одному з київських РАЦСів. На реєстрацію шлюбу молода дружина Віктора Павліка з’явилася в образі total white. Наречена позувала в брючному костюмі вільного крою і масивних кросівках.

У коментарях приголомшені юзери засипали подружжя привітаннями:

Мої найщиріші вітання

Дуже красиві

Кохання вам та взаєморозуміння

Вау! Вітаю вас

Нагадаємо, Віктор Павлік був одружений тричі – першою його дружиною була дівчина на ім’я Ліда, яка подарувала йому сина. Потім у співака були стосунки зі Світланою з Узбекистану, які тривали вісім років і у яких з’явилася донька Христина.

Потім була Лариса, з якою він одружувався двічі. У них є син Павло. 2016-го року Павлік розлучився з Ларисою та почав зустрічатися з Катериною Реп’яховою.

Концертна директорка стала четвертою дружиною зірки.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Это событие было маленькой репетицией нашего важного дня – дня свадьбы! Возле нас не было никого, даже платье мне шнуровал муж. После того, как прошла половина фотосессии, у меня кто-то спросил в фотостудии: а там такой красивый букетик в гримерке, это не ваш? 😂 И в этот момент я подумала, Б-же как хорошо, что свадьбу нам организовывает Ира ❤️ @marry_me_ois И я ни о чем не буду думать! Только наслаждаться! P.S. Это не основное мое свадебное платье, главное я храню на церемонию, его никто не видел.❤️

Публикация от Репяхова Катя (@repyahovakate)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Сегодня должна была быть наша свадьба. 10.06.20 С датой мы определились в ноябре 2019. Тогда же купили кольца. 4.11.19☺️ Мы определились с датой свадьбы и с датой росписи. И есть вещи, которые остались неизменны☺️ Но наша свадьба перенесена на середину августа💕 я очень жду этот день, я так хочу поделиться частичкой нашей любви с каждым гостем🌸 ⠀ За это время я поняла насколько жизнь не предсказуема, у Б-га свои планы на нас. Все, чего я сейчас хочу – это стабильности, уверенности в завтрашнем дне, добра в сердцах каждого из нас и конечно же здоровья. Возможно, когда-нибудь потом вы поймёте почему я это пишу. ⠀ Сегодня мое сердце наполнено любовью и нежностью. Я всегда буду рядом, буду поддержкой и опорой для любимого @viktorpavlik ❤️ ⠀ Моя миссия: заботиться, поддерживать и беречь твою жизнь, любовь!

Публикация от Репяхова Катя (@repyahovakate)

Фото – instagram.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page