fbpx

Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні(відео)

Своїми гарячими танцями та впевненістю артистка підкорила глядачів.

Щойно під час фіналу нацвідбору на “Євробачення-2019” визначився виконавець, який цьогоріч представить Україну на міжнародній музичній першості, пише ТСН.

Так, звaбливими танцями, вмінням триматися на сцені та чудовим співом суддів та глядачів вразила MARUV. Їй вони і віддали найвищі бали. Так, від суддів співачка отримала 5 балів, від глядачів – 6 балів.

Зауважимо, що для фіналу нацвідбору MARUV змінила номер. Артистка вийшла на сцену у білій блузі та чорному корсеті, який підкреслив талію. Look співачка доповнила височенними підборами. З реквізиту на сцені була ванна, у якій MARUV танцювала разом з балетом. Також артистка цього разу не танцювала біля суддівського стола, чим засмутила члена журі Андрія Данилка.

Однак і цього разу не обійшлося без запитань щодо гастролей співачки Pосією. Артистка попросила не змішувати політику та музику. Джамала поросила співачку уявити, що ніби вона вже на конкурсі “Євробачення” у Тель-Авіві і її запитують чий Кpим? На що виконавиця рішуче відповіла: “Україна, звичайно!”.

Читайте також: KAZKA зірвала овації залу на Нацвідборі на Євробачення-2019(відео)

Нагадаємо, що цьогоріч міжнародний пісенний конкурс “Євробачення” відбудеться у Тель-Авіві, Ізраїль. Вже відомо, в якому півфіналі музичної першості виступатиме представник від України. Зауважимо, що півфінали конкурсу відбудуться 14 та 16 травня, фінал – 18 травня.

Опублікувати 23 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page