X
    Categories: Події

СТБ припиняє співпрацю із режисером монтажу програми «Холостяк» через інцидент з картою України без території Криму

Телеканал СТБ повідомляє, що завершив службове розслідування щодо інциденту з картою України без території Криму в програмі «Холостяк» від 16 березня.

«За його результатами з’ясувалося, що ситуація виникла через некоректний підхід режисера монтажу проекту до використання джерел інфографіки, а саме – міжнародного стоку графічних шаблонів, зареєстрованого в Нью-Джерсі (США). Незважаючи на те, що пошук карти здійснювався англійською мовою, він не виключив ситуації, яка є неприйнятною для національного медіа», – повідомляє прес-служба каналу.

Телеканал зазначає, що режисер монтажу, який працював над цією інфографікою, «повністю усвідомлює, що наслідки його помилки призвели до ситуації, коли в ефірі телеканалу з’явилася карта України, обриси якої суперечать позиції СТБ щодо державних кордонів нашої країни і статусу півострова Крим як невід’ємної частини України».

СТБ повідомив, що з 21 березня припиняє співпрацю з режисером монтажу проекту «Холостяк».

Читайте також: “СЕСТРА ВИТЯГЛА, ЩОБ НЕ НАЧУДИЛА НА ВСЮ КРАЇНУ”: ВІДЕО З IСТEРИКOЮ УЧАСНИЦІ ШОУ “ХОЛОСТЯК” OБУPИЛО МЕРЕЖУ

Нагадаємо, 16 березня в ефірі програми «Холостяк» була показана карта України, на якій була відсутня територія Криму. Канал назвав цей індидент «неприємною технічною помилкою», вибачився перед глядачами та повідомив, що проводить службове розслідування.

Джерело.

U Natalya:
Related Post