fbpx

СТБ припиняє співпрацю із режисером монтажу програми «Холостяк» через інцидент з картою України без території Криму

Телеканал СТБ повідомляє, що завершив службове розслідування щодо інциденту з картою України без території Криму в програмі «Холостяк» від 16 березня.

«За його результатами з’ясувалося, що ситуація виникла через некоректний підхід режисера монтажу проекту до використання джерел інфографіки, а саме – міжнародного стоку графічних шаблонів, зареєстрованого в Нью-Джерсі (США). Незважаючи на те, що пошук карти здійснювався англійською мовою, він не виключив ситуації, яка є неприйнятною для національного медіа», – повідомляє прес-служба каналу.

Телеканал зазначає, що режисер монтажу, який працював над цією інфографікою, «повністю усвідомлює, що наслідки його помилки призвели до ситуації, коли в ефірі телеканалу з’явилася карта України, обриси якої суперечать позиції СТБ щодо державних кордонів нашої країни і статусу півострова Крим як невід’ємної частини України».

СТБ повідомив, що з 21 березня припиняє співпрацю з режисером монтажу проекту «Холостяк».

Читайте також: “СЕСТРА ВИТЯГЛА, ЩОБ НЕ НАЧУДИЛА НА ВСЮ КРАЇНУ”: ВІДЕО З IСТEРИКOЮ УЧАСНИЦІ ШОУ “ХОЛОСТЯК” OБУPИЛО МЕРЕЖУ

Нагадаємо, 16 березня в ефірі програми «Холостяк» була показана карта України, на якій була відсутня територія Криму. Канал назвав цей індидент «неприємною технічною помилкою», вибачився перед глядачами та повідомив, що проводить службове розслідування.

Джерело.

You cannot copy content of this page