fbpx

Судді не вірили, що співає дитина: 13-річний Ярослав Карпук феєрично розвернув всі суддівські крісла на шоу “Голос.Діти”

Перший випуск нового п’ятого сезону вокального проекту “Голос. Діти” вийшов на екрани каналу “1+1” 26 травня о 21:00. Зіркові тренери під час першого кастингу “сліпих прослуховувань” розпочали пошук унікальних дитячих голосів, пише 24 канал.

За умовами шоу Голос Діти 5 сезон, на учасників спершу чекають “сліпі прослуховування”: тренери, сидячи в кріслах спиною до сцени, оцінюють тільки голос кожного вокаліста. Натиснувши кнопку, зірковий тренер розвертає своє крісло до учасника, таким чином запрошуючи вокаліста до своєї команди.

В шоу “Голос. Діти” взяв участь 13-річний Ярослав Карпук, якому судді пророкують блискуче майбутнє.

Хлопець з міста Стара Важівка, що розташоване на Волинщині, має доволі багато прихильників у своєму краї. Ним захоплюються сусіди, дівчата, що танцюють під його пісні, та й загалом уся рідня, називаючи його місцевим “соловейком”.

Читайте також: Двоповерховий пентхаус: переможниця “Голосу країни” Оксана Муха показала квартиру, яку вона виграла на конкурсі

Красуні-однолітки від нього “мліють” та лише мріють потрапити в радіус його уваги. Відтак, доволі впевнений у собі юнак намагався переспівати самого Елвіса Преслі, виконуючи культовий хіт Can’t help falling in love. Спочатку судді не повірили, що це співає хлопець, але коли повернули всі 4 крісла, то були в шoці. Після недовгих запрошень артистів Ярослав вирішив піти в команду Дзідзя.

Голос Діти 5 сезон 1 випуск дивитись онлайн: вибір наосліп – Ярослав Карпук – Can’t help falling in love:

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page