fbpx

Святослав Вaкарчук розповів, що станеться з його гуртом “Океан Ельзи” після віиборів

У неділю, 21 липня, в Україні відбулись парламентські вибори. Згідно з даними ЦВК, Святослав Вакарчук та його партія “Голос” займе місця у Вeрховній Рaді. Відтак знаменитий артист вирішив пояснити прихильникам, що станеться з його успішним гуртом “Океан Ельзи”.

Як повідомляє ТСН, під час брифінгу Святослав Вакарчук відповів на питання, яке цікавило чи не всіх його прихильників. Артист та політик заявив, що продовжить вокальну кар’єру, адже закон йому цього не забороняє Відтак заплановані виступи гурту “Океан Ельзи” таки відбудуться.

Читайте також:“Це щось неземне” – Вакарчук презентував нову прекрасну пісню про Україну (відео)

“Я людина, яка декларує відсутність подвійних стандартів. Хіба ви зможете повірити, що я щиро скажу вам, що мені більше не цікаво займатися музикою? Не повірите, скажете, що граю на публіку. Оскільки грати я не вмію, то щиро вважаю, що “Океан Ельзи” буде існувати. Слава Богу, закон дозволяє займатися творчістю, а Бог забороняє мені нею не займатися”, – пояснив Святослав Вaкарчук.

Найближчий концерт гурту “Океан Ельзи”, за традицією, відбудеться 24 серпня. У 2019-му День Незалежності України Святослав Вaкарчук зустріне у Дніпрі.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Дякуємо за вашу підтримку, Кременчук!❤️ 📸: @v.kvitka

Публикация от Океан Ельзи (@okeanelzy_official)

You cannot copy content of this page