fbpx

Така чуттєва і ніжна!: Лілія Подкопаєва замилувала “вaгітною” світлиною

Зовсім скоро гімнастка і золота призерка «Танців з зірками» Лілія Подкопаєва втретє стане мамою. Про особливий стан спортсменка розповіла наприкінці березня в інтерв’ю Каті Осадчій для «Світського життя», пише 1+1.

Однак у соцмережах Лілія намагалась не привертати уваги до своєї вaгiтності та не показувала животик, який помітно збільшився. Тепер, коли до зустрічі з малюком залишилося не так багато часу, Подкопаєва поділилася неймовірною чорно-білою світлиною.

На ній вона позує в повітряній білій сукні, яка красиво підкреслює усі зміни її фiгури.

Як розповіла фотограф Олександра Матусенко, красиве жіночне вбрання було створене спеціально для Лілії.

«Коли ми домовилися про зйомку, я зрозуміла що терміново потрібна нова сукня… Цілий день намагалася її вигадати, але пазл не складався. Я не бачила Лілю в цих сукнях! Потім я дала завдання своєму мозку вирішити цю задачу і лягла спати. Вранці сукня була першою картинкою, яку побачили мої ще заплющені очі».

Читайте також:  Українська зірка: Стало відомо хто впіймав букет нареченої на весіллі Регіни Тодоренко

Також фотограф поділилася відео з бекстейджу. Кадри вражають ніжністю і трепетністю.

Нагадаємо, що чоловік Лілії Подкопаєвої — Ігор Дубинський. Разом вони виховують двох дітей від минулого шлюбу гімнастки — пpийомного сина Вадима і доньку Кароліну.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Когда мы договорились с Лиличкой @podkopayeva_official о съёмке, я поняла что срочно нужно новое платье… Целый день пыталась его сочинить, но пазл не сходился, я не видела Лилю в этих платьях🙈! В общем я дала задание своему мозгу решить эту задачу👩🏻‍🎨 и легла спать😄! Утром это платье было первой картинкой, которую увидели мои ещё закрытые глаза🕊… . Dress @matusenko_dress Muah @tretyakova.muah . #фотографкиев #фотосессиякиев

Публикация от ALEKSANDRA MATUSENKO (@aleksandra_matusenko)

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page