X
    Categories: Події

Танці з зірками 2018: Маша Єфросиніна розсмішила шанувальників своєю відповіддю на виклик Іраклі Макацарія (відео)

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відреагувала на виклик взяти участь в новому сезоні шоу “Танці з зірками”. Зірка погодилась скласти конкуренцію одному з холостяків – Іраклі Макацарії, пише 24канал

У мережі стартував один із найцікавіших естафет: зірки один одному кидають виклик для участі у проекті “Танці з зірками”. Першим учасником популярного шоу став бізнесмен та продюсер Іраклі Макацарія, який долучив Машу Єфросиніну до #танціззіркамиchallenge.

Відповідь української телеведучої не забарилась. Маша Єфросиніна погодилась стати учасницею шоу, оголосивши про це в соцмережі. Зірка, вбрана у національний грузинський одяг, станцювала під запальну мелодію лезгінки.

“Іраклі Макацарія передав мені виклик на участь в найгучнішому шоу країни – “Танці з зірками”. Він, мабуть, думає, що якщо жодна жінка на теренах Грузії та України йому не відмовила, то і я цього не зроблю… Правильно думає! Тому я приймаю виклик Іраклі”, – кумедно зізналась Маша Єфросиніна.

Читайте також: ЕКС-“ХОЛОСТЯК”: У СОЦМЕРЕЖІ РОЗКРИЛИ ПЕРШОГО УЧАСНИКА НОВОГО СЕЗОНУ ПРОЕКТУ «ТАНЦІ З ЗІРКАМИ» (ВІДЕО)

Окрім цього, телеведуча пояснила, чому вона вирішила погодитись. За словами Маші Єфросиніної, вона завжди хотіла професійно танцювати, тому це можливість для неї втілити давню мрію.

U Natalya:
Related Post