fbpx

Танці з зірками 2018: Маша Єфросиніна розсмішила шанувальників своєю відповіддю на виклик Іраклі Макацарія (відео)

Українська телеведуча Маша Єфросиніна відреагувала на виклик взяти участь в новому сезоні шоу “Танці з зірками”. Зірка погодилась скласти конкуренцію одному з холостяків – Іраклі Макацарії, пише 24канал

У мережі стартував один із найцікавіших естафет: зірки один одному кидають виклик для участі у проекті “Танці з зірками”. Першим учасником популярного шоу став бізнесмен та продюсер Іраклі Макацарія, який долучив Машу Єфросиніну до #танціззіркамиchallenge.

Відповідь української телеведучої не забарилась. Маша Єфросиніна погодилась стати учасницею шоу, оголосивши про це в соцмережі. Зірка, вбрана у національний грузинський одяг, станцювала під запальну мелодію лезгінки.

“Іраклі Макацарія передав мені виклик на участь в найгучнішому шоу країни – “Танці з зірками”. Він, мабуть, думає, що якщо жодна жінка на теренах Грузії та України йому не відмовила, то і я цього не зроблю… Правильно думає! Тому я приймаю виклик Іраклі”, – кумедно зізналась Маша Єфросиніна.

Читайте також: ЕКС-“ХОЛОСТЯК”: У СОЦМЕРЕЖІ РОЗКРИЛИ ПЕРШОГО УЧАСНИКА НОВОГО СЕЗОНУ ПРОЕКТУ «ТАНЦІ З ЗІРКАМИ» (ВІДЕО)

Окрім цього, телеведуча пояснила, чому вона вирішила погодитись. За словами Маші Єфросиніної, вона завжди хотіла професійно танцювати, тому це можливість для неї втілити давню мрію.

You cannot copy content of this page