fbpx

Це дівчинка! Українська співачка народила первістка в 38 років(фото)

Українська співачка Наталка Карпа вперше стала мамою. 38-річна знаменитість подарувала своєму чоловікові-герою АТО Євгену Терехову дочку, пише “Лайм”

Радісною новиною поділився щасливий тато на своїй сторінці в Instagram, прикріпивши до посту фото крихітних ніжок дівчинки.

“Нарешті… Я зустрівся з дівчинкою, яка підкорила моє серце – з першого погляду. Я перший раз бачу цю Дівчинку. Але, я вже без розуму від її краси, від її першої усмішки, від її ангельських очей і від її смаглявої шкіри, вона втілення чистоти, вона – це подарунок з небес. Ти Янголятко. Якого Бог спустив до нас на землю. Моя. Наша. Наша душа. Наша любов. Наше життя”, – ділиться емоціями Євген.

Нагадаємо, Наталка Карпа та Євген Терехов познайомилися в 2015 році. Через рік напередодні Дня всіх закоханих під час концерту гурту “Антитіла” боєць зробив коханій пропозицію. Співачка відповіла згодою. Весілля відбулося в вересні 2016- го у Львові.

Про вaгітність співачки стало відомо в серпні цього року, а вже в жовтні подружжя розсекретили стать дитини. Для Наталки дівчинка стала першою дитиною, а для Євгена – другою. Терехов також виховує дочку від першого шлюбу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#Особенная_ночь… Наконец-то… Я встретился с девчонкой,которая покорила моё сердце — с первого взгляда…👀 Натали,извини…✌️ Я первый раз вижу эту Девчонку… 🥰 Но, я уже без ума от ее красоты, от ее первой улыбки, от ее ангельских глаз и от ее смуглой кожи, она воплощение чистоты,она — это подарок с небес… Правда,пока ещё слегка плаксивая..)) У меня были встречи с самыми главными женщинами в моей жизни …🤔 С мамой и старшей дочкой, с моей любимой (твоей мамой)— ну и теперь с тобой. Это наше первое знакомство. И я,как настоящий мужчина — пытаюсь дышать ровно, и не подавать знаков что я влюблён без памяти,уже за эти несколько секунд. Большие губы,глазики — ну какая же она прекрасная! Вся в меня😂 Ты Ангелочек…💙💛 Которого Бог спустил к нам на землю. моя. Наша. Наша душа. Наша любовь. Наша жизнь. Ты ещё ничего не понимаешь… Но, наша любовь — все подскажет. Сквозь слёзы она уже за улыбалась…) Теперь, я отец двух дочерей ! Двух прекрасных характерных девчонок, в двое больше отвественности, но я всегда готов на все — для их счастья. Я точно знаю, что уже не зря прожил эту жизнь. Малышка! Добро пожаловать в нашу семью. Мы тебе обещаем, что ты будешь самым счастливым ребёнком в самой любящей семье! Натали,душа моя….💙💛 Спасибо тебе…😘

Публикация от Евгений Терехов (@jacki_boy89)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Наймасштабніша премія року @m1_musicawards 💪🏼🔥❤️ Зранку, з донечкою в пузику домовилась, що не можемо пропустити цю мега подію! Червоною доріжкою з #mylovely @jacki_boy89 пройшли, з журналістами поспілкувались, емоціями з друзями поділилась, навіть першу половину концерту вдалось побачити з зіркового артріуму⭐️ Враження неймовірні – такий рівень просто #Вау @tavriagamescompany @m1ukraine 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 Творять історію укр.шоу-бізу🔥🔥🔥 #сонцезалежна #титановийджексон #голді #преміяроку #палацспорту #принадії #наталкакарпа #євгентєрєхов

Публикация от Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Осінь наближається до своєї перехідної фази…захід сонця починається майже з закінченням обіду, ранки туманні та прохолодні, кутаючись у теплий светр,гріюсь ароматною кавою та вчусь ловити , цей пізньо-осінній смак) А якщо відійти від романтичної преамбули, яку я так люблю, до реальності,- то сумка в пологовий ще не зібрана … холодильник вийшов з ладу (#індезітсервіс, привіт!) … оформлення дитячої почала, а як завершити #whoisknow ?)!… по списку для малюка, який лежить на столі, і кожен раз лякає мене як «полохливу лань», ще половини немає… А Ви кажете, не розмінуйся на дрібниці, глобалізуй усе, все вдасться і буде)! Але хто ж там казав, що все залежить від маленьких нюансів? Що ж, дочитаю Ваші теплі повідомлення ( доречі, дівчатка/хлопці дуже дякую за Вашу підтримку,Ви #thebest) і піду їм наносити «нерівний бій»)! Ще почуємось, фартового вівторка) а, і будь-ласка, насолодіться ще тим невеличким клаптиком пізньої осені)! Щиро, Ваша, КарПуля)! Одяг @pico.ua MUA @lesiapovroznik Photo @maryna_komarytskaja

Публикация от Наталка КАРПА (@natalkakarpa)

За матеріалами.

Фото ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page