X

Цей будинок зовсім маленький, але його інтер’єр змусить кожного почати мріяти про такий самий

Прекрасно, коли є невеликий котедж десь в лісовій зоні або ж на березі водойми. Проектування всередині цього заміського будинку добре контрастує з його зовнішнім облицюванням на фасаді. Білий і пудровий кольори сформували елегантний і актуальний дизайн. Цей райський куточок навряд чи залишить когось байдужим.

Спальня в будинку зроблена з дерева, яке зігріває атмосферу в приміщенні. У кімнаті велике скляне вікно, яке здатне пропускати м’який і приємний шум птахів. У такій спальні так і тягне відпочити від суєти і гарненько виспатися.

Веранда виконана в мінімалістичному стилі. На фотографіях вона здається маленькою, але насправді вона ідеально підходить для того, щоб приймати відвідувачів і насолоджуватися приємними бесідами, дивлячись на красивий пейзаж.

В цьому котеджі всі кімнати запрошують до відпочинку. З мансарди відкривається прекрасний і дивовижний вид. Високі стелі надають кімнаті відчуття простору, а безліч вікон допомагають кімнаті поглинати все природне світло.

Відкритий майданчик кличе всіх за цей круглий стіл. Тут дуже приємно посидіти за смачним обідом.

Прямо між поверхами вбудований невеликий, але дуже затишний робочий куточок. Тут відмінно працюється за комп’ютером або ноутбуком.

А можна й відпочити на цих диванах.

На першому поверсі знаходяться кілька зон, які плавно перетікають одна в одну. Тут є спальні, кухня і місце для прийому їжі.

Зовні цей заміський будинок здається дуже маленьким. Але всередині це враження зникає. Котедж досить місткий для сім’ї в три-чотири людини.

Цей будинок називається Кvale Hytte Cottage. Він уже удостоєний декількох нагород і став хітом кілька років тому. Котедж вважається одним з найприємніших місць для життя.

Ну хіба це не схоже на будинок мрії?

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Vasyl:
Related Post