X

Цi знaки Зодіаку отримaють в травні прибуток, про який навіть і не мріяли

Лев

Травень стане для вас по-справжньому проривним! У вас можуть з’явитися перспективи в отриманні нових джерел доходу, про які раніше ви могли тільки мріяти. Але це будуть не регулярні і супер-доходи по грошах. Це будуть одномоментні проекти, в яких ваш ризик окупиться з лишком!

Тому вже зараз переглянете свої колишні проекти, не варто валятися на дивані, поки є можливість заробити!

Діва

Ваш серйозний підхід до грошей і до роботи, в цей місяць буде вами ж і переглянутий. Деяким чином зміниться ваше життя. Вам повернуть борг, на який ви вже не розраховували і в роботі ви отримаєте прибуток від проекту, який ви абсолютно не вважали прибутковим.

Читайте також: ВАШ ГОРОСКОП МOЖЕ РOЗКАЗАТИ, СКIЛЬКИ ДIТЕЙ У ВAС БУДE I ЯКИМИ БАТЬКАМИ ВИ СТAНЕТЕ

Колись  ви вклалися в цю справу, і ось тільки зараз, ви вийдете на дохід. Ті гроші, які ви отримаєте додатково, для вас будуть досить великими. Не варто робити з цих грошей заначку. Витратьте їх із задоволенням або вкладіть в корисний проект.

Козеріг

Ваша цілеспрямованість в роботі, нарешті реалізуються. Вас з величезною ймовірністю чекає підвищення в кар’єрі. За рахунок цього збільшиться і ваш дохід. Якщо ви запланували в цей період відпустку, то до відпускних, ви отримаєте ще й премію за вашу старанність. У травні, ви можете і самі підійти до керівництва і обговорити нові умови праці і збільшити рівень вашої зарплати.

Джерело.

U Natalya:
Related Post