X

“У нас інші прізвища, ніж у творців Мінських угод. Ми Мінська 3 не допустимо”: Андрій Єрмак про те, коли буде підписано мирну угоду з рф

Андрій Єрмак у нещодавньому інтерв’ю LB.ua розповів, чи піде чинна українська влада на компроміси з російськими окупантами.

Інтерв’ю було опубліковано сьогодні, 20 червня.

Також Голова Офісу президента України розповів чи змінились за цей час умови переговорів з рф.

Цитуємо:

“Умови [відновлення переговорів з РФ] не змінилися. Для нас є принциповим припинення війни, виведення російських військ і відновлення нашої територіальної цілісності.

Як тільки ми будемо бачити, що вони готові, дійсно готові це обговорювати… Президент багато разів говорив і залишається на тій же позиції, що готовий до таких перемовин. Але ми ж розуміємо, що момент цих перемовин також буде визначатися на фронті, тому головне сьогодні те, що відбувається там”.

Окремо Андрій Єрмак наголосив, що Київ не допускає варіанти підписання “Мінська-3”.

“Ні, точно [цього] не допускаємо. У нас інші прізвища, ніж у творців Мінських угод. І, на щастя, людей, які б таке допускали, у нашій команді немає. Переговори можливі лише тоді, коли будуть відповідні умови… Це не про те, щоб когось в чомусь переконувати…

Не ми починали цю війну, але це наша трaгедія, ми втрaтили людей, наші міста зруйновані… Тому з нашого боку компромісів точно не буде… Багато хто очікував, що ми протримаємося три дні, кілька тижнів і так далі. Але я думаю, ми вже довели, що наш народ, наша нація, яка бореться всі чотири місяці, спроможна триматися і перемагати”.

20,06,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел.

K Anna:
Related Post