fbpx

В держдумі Росії вирішили допомогти Парижу з Олімпіадою

Депутат російської Держдуми Дмитро Свищев закликав Міжнародний олімпійський комітет (МОК) перенести літні ігри-2024 з Франції до Росії, мовляв, там великі організаційні проблеми, а Росія ось так щиро
“протягне руку допомоги Європі”.

Депутат закцентував увагу на тому, що Європа переживає серйозну кризу, але скромно змовчав, що енергетичну і, як наслідок, економічну кризу Європа переживає через розв’язану Росією війну.

“У Європі людям, вибачте, їсти нічого і нічим будинки опалювати. А якщо вони все-таки зможуть знайти гроші, то народ своїх політиків не зрозуміє: вони будуть обурюватися, чому температура води в олімпійському басейні буде вище, ніж температура води у них вдома. Якщо їм не по кишені проводити Олімпійські ігри, нехай відмовляються», сказав він.

Далі депутат додав, що Росія вкотре врятує Європу, погодившись провести в себе Олімпійські ігри, адже на Росії ніяких проблем немає.

«А ще краще: нехай направляються в олімпійський комітет Росії і попросять простягнути їм руку допомоги, взявши організацію Ігор-2024 на себе. Чому б і ні? Вкотре простягнемо руку допомоги Європі, будемо їх рятувати”, – сказав Свищев.

Фото: ytimg.com.

07/26/2022

You cannot copy content of this page