fbpx

Вам буде складно зрозуміти: Едгар Камінський вперше прокоментував рішення про розлучення із солісткою “НеАнгелів”

Плacтичний хіpуpг Едгар Камінський, чоловік солістки групи “НеАнгели” Слави Камінської вперше прокоментував своє рішення розлучитися зі співачкою, пише “Лайм”.

На сторінці чоловіки в Instagram з’явився пост, в якому він зізнався, що цей вчинок – “зважений і обдуманий”.

“Я прийняв рішення, і воно пов’язане тільки зі Славою, з низкою фактів і обставин. Ні з ким іншим. Два роки ми перебували в невагомості”, – написав Едгар.

Однак про причини непорозумінь у відносинах не розповів.

“Істинну причину нашої ситуації знають і можуть зрозуміти тільки близькі люди. Їх не більше 20-ти чоловік. Вони непублічні і не коментують фотографії. Але саме їм відомо, чому так сталося і, повірте, у них немає запитань”, – зазначив він.

“Перший раз я подав на розлучення в 2017 році. Через півроку, перед судовим процесом, дав собі другий шанс. Я завжди так роблю – даю другий шанс не іншій людині, співробітнику, другу чи знайомому, а саме собі, адже це моє рішення, мій вчинок і мій висновок. Другий шанс – це час для аналізу першого рішення і висновків. Часовий проміжок, як правило, невеликий. У нашому випадку він тривав 2 роки – 2 роки аналізів, порівнянь, висновків “, – додав Камінський.

Читайте також: Дочка Євгенія Кошового довела зіркового татуся до сліз на шоу “Голос. Діти”(відео)

В кінці поста Едгар попросив не спекулювати на темі їхньої сім’ї.

“Вам буде складно зрозуміти, що сталося. Ви 100% не знаєте нас. Мені і самому досі не віриться”, – написав Едгар.

Нагадаємо, чутки про розлучення Слави і Едгара Камінських з’явилися ще тиждень тому. Однак до сьогоднішнього дня ніхто з подружжя цю інформацію не коментував.

Розгляд позову судом було заплановано на середу, 12 червня, але, судове засідання перенесли. За даними журналістів, ніхто з подружжя до суду не з’явився, а сторона Слави попросила час на врегулювання суперечок мирним шляхом. Наступне засідання відбудеться 1 липня.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Прочёл много гневных комментариев под предыдущим постом. Отвечаю 👇 ⠀ Я не забыл поблагодарить жену, я просто не могу быть благодарен ей за что-то в отдельности. Кто смотрел мои интервью, видео, выступления на конференциях или читал мои посты, знает, как я ценю Славу. ⠀ Я благодарен ей за всё. Когда ты живешь в браке, в настоящей любви, то всё делается от души, от чистого сердца и ты не ждёшь оды и хвалы. Семейные поступки именно такие. ⠀ Я не делаю ничего спонтанно. Все мои поступки взвешенные и обдуманные. ⠀ Первый раз я подал на развод в 2017 году. Спустя полгода, перед судебным процессом, дал себе второй шанс. Я всегда так делаю — даю второй шанс не другому человеку, сотруднику, другу или знакомому, а именно себе, ведь это моё решение, мой поступок и мой вывод. ⠀ Второй шанс — это время для анализа первого решения и вывода. Временной промежуток, как правило, небольшой. В нашем случае он длился 2 года — 2 года анализов, сравнений, выводов. ⠀ Я принял решение, и оно связано только со Славой, с рядом фактов и обстоятельств. Ни с кем другим. ⠀ Два года мы находились в невесомости. Тема открытия клиники в нашей семье никогда не была главной или даже обсуждаемой (поэтому, текст предыдущего поста именно такой, каким вы его прочитали). ⠀ Истинную причину нашей ситуации знают и могут понять только близкие люди. Их не больше 20-ти человек. Они непубличные и не комментируют фотографии. Но именно им известно, почему так произошло и, поверьте, у них нет вопросов. ⠀ Я прошу не спекулировать на теме нашей семьи. Вам будет сложно понять произошедшее. Вы 100% не знаете нас. Мне и самому до сих пор не верится. ⠀ Во что я верю? В счастье своих детей и их светлое будущее. ⠀ Уважение для меня — на первом месте. Уважайте и вы семьи других людей. Перед тем как давать комментарии, подойдите к своему любимому человеку, обнимите его и скажите, как сильно любите. А если его рядом нет, не давайте советы, как жить в отношениях.

Публикация от Edgar KAMINSKYI (@edgar_kaminskyi)

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page