fbpx

“Від кількості ваших донатів заблокували мій рахунок!”: Дмитро Дікусар подякував кожного хто відгукнувся на оголошений ним збір коштів, та розповів що буде придбано для наших Захисників

Нагадаємо. що днями Дмитро Дікусар відомий хореограф, а нині ще наш захисник, який боронить Україну у лавах ЗСУ, оголосив збір коштів на рації для свого підрозділу.

Проте українці всього за одну добу перевели так багато, що отриманих коштів вистачить не тільки на те, що збирали, а й на тепловізори, і на дрони, і на лопати.

Не обішовся збір і без курйозів, адже від кількості грошових переказів, за слова ми Дмитра “був в шоці” й банк, і оскільки танцівник не є офіційно волонтером, його рахунок заблокували.

Дмитро Дікусар звернувся до Українців з теплими словами:

“Шановні, любимі і неймовірні українці! Від кількості ваших донатів заблокували мій рахунок! Після пояснень і надання відповідних документів, все вирішилось. Але, попри труднощі, ви так швидко зібрали на моєму рахунку (волонтерському від тепер) таку суму, що цього вистачить не тільки на рації, а і на тепловізори, дрони, лопати і поміч дружнім підрозділам. Тому, я оголошую закриття збору Від мого серця, і сердець моїх побратимів ми дякуємо вам!”.

Хореограф і Захисник додає, що два нових тепловізори будуть на позиціях вже днями і тепер ворог не підійде вночі непоміченим. А от рації прибудуть трошки пізніше.

Дмитро зазначив також, що кожна гривня піде на нашу перемогу і що він особисто проконтролює, щоб усе набуте опинилося в руках солдатів та сержантів:

“Дякую за вашу довіру! Обійняв кожного!”.

У коментарях українці в свою чергу дякують Дмитру:

“Це ми всі безмежно вдячні вам та вашим побратимам за вашу щоденну працю, за те, що маємо можливість працювати і допомагати всім чим можемо нашим найкращим, непереможним воїнам”;

“Дякую вам за захист. Це найменше, що ми можемо зробити”;

“Завдяки вам ми тут живемо, працюємо, віримо у перемогу. У нас спільний ворог. І ми його знаємо надто добре. Дякую, що ви є, наші ангели-охоронці. Робіть свою справу, тому що ви її робите найкраще у світі” .

19,10,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page