X

Відмінна шпаргалка на літо: беріть на замітку, якщо хочете збирати великий урожай

Сьогоднішня наша стаття присвячена вирощуванню огірків.

Ми впевнені, що Ви і самі все чудово знаєте, але кілька корисних порад точно нікому не завадять.

Як зібрати хороший і смачний урожай огірків:

1. Огірки необхідно обприскувати спеціальним розчином.

Рецепт: Візьміть на відро води 30 крапель йоду, один літр молока і 20 грам подрібненого господарського мила. Обприскувати починаємо, коли рослина зійшла і на ній вже з’явилися 3-4 листочка. Проробляємо цю процедуру через кожні 10 днів.

2. Замочуємо хліб у відрі води. Найкраще це робити на ніч. А вранці, ретельно його розминаємо і виливаємо туди маленький пухирець йоду. Літр такого засобу розчиняємо в відрі води і обприскуємо рослини кожні два тижні. Такий засіб відмінно зберігається, якщо Ви його покладете в будь-яке прохолодне місце. Це допоможе зберегти огіркам насичений зелений колір до осені.

3. Змішайте відро води з двома літрами сироватки і 150 грамами цукру. Якщо Ви будете поливати і обприскувати огірки цим засобом, то, в результаті, Ви значно збільшите кількість плодів.

4. 700 грам цибулиння всипати в 10-ти літрове відро води, закип’ятити і дати настоятися протягом 14 годин. Проціджуємо цибульний розчин і розводимо з водою (1: 4). Поливаємо грядки і обприскуємо рослини.

5. Змішуємо літр сироватки і 5 літрів води. Поливаємо і обприскуємо огірки.

6. Також потрібно звернути увагу, як правильно поливати рослини. Якщо огірки почали погано рости, значить, Ви їх недостатньо часто поливаєте або всьому причиною занадто холодна вода.

K Vasyl:
Related Post