fbpx

Відмінна шпаргалка на літо: беріть на замітку, якщо хочете збирати великий урожай

Сьогоднішня наша стаття присвячена вирощуванню огірків.

Ми впевнені, що Ви і самі все чудово знаєте, але кілька корисних порад точно нікому не завадять.

Як зібрати хороший і смачний урожай огірків:

1. Огірки необхідно обприскувати спеціальним розчином.

Рецепт: Візьміть на відро води 30 крапель йоду, один літр молока і 20 грам подрібненого господарського мила. Обприскувати починаємо, коли рослина зійшла і на ній вже з’явилися 3-4 листочка. Проробляємо цю процедуру через кожні 10 днів.

2. Замочуємо хліб у відрі води. Найкраще це робити на ніч. А вранці, ретельно його розминаємо і виливаємо туди маленький пухирець йоду. Літр такого засобу розчиняємо в відрі води і обприскуємо рослини кожні два тижні. Такий засіб відмінно зберігається, якщо Ви його покладете в будь-яке прохолодне місце. Це допоможе зберегти огіркам насичений зелений колір до осені.

3. Змішайте відро води з двома літрами сироватки і 150 грамами цукру. Якщо Ви будете поливати і обприскувати огірки цим засобом, то, в результаті, Ви значно збільшите кількість плодів.

4. 700 грам цибулиння всипати в 10-ти літрове відро води, закип’ятити і дати настоятися протягом 14 годин. Проціджуємо цибульний розчин і розводимо з водою (1: 4). Поливаємо грядки і обприскуємо рослини.

5. Змішуємо літр сироватки і 5 літрів води. Поливаємо і обприскуємо огірки.

6. Також потрібно звернути увагу, як правильно поливати рослини. Якщо огірки почали погано рости, значить, Ви їх недостатньо часто поливаєте або всьому причиною занадто холодна вода.

You cannot copy content of this page