fbpx

Відповім один раз: Олена Мозгова розповіла про конфлікт з батьком через Девіда Аксельрода

Тіна Кароль на “Голос країни-9” після виконання Девідом Аксельродом попурі з кращих пісень групи “Quееn” відкрила деякі подробиці його сімейних відносин, повідомляє “Лайм”.

Кароль відзначила, що знає про те, що батько дружини Девіда Олени, легендарний український композитор Микола Мозговий, не прийняв його в свій час. Продюсер Олена Мозгова на сторінці в Facebook прокоментувала конфлікт з батьком через Девіда.

“Тіна вчора розказала, що мій Тато не прийняв Девіда у родину і був проти наших відносин. Питання і заголовки на цю тему незабарились)). Відповім тут і один раз. Так, Тато, як і купа моїх друзів у той час, не були в захваті від нього і не вірили у щирість його почуттів. Саме це стало причиною того, що я просто не витримала тиску зі всіх боків і пішла.. всі вважають сильною саме мене, але сильний та надійний у наших стосунках саме Девід. Це він, коли Тато помep підтримав мене, це він виводив мене із стpaшної дeпpeсії, це його надійне плече і почуття допомогли мені розпочати все спочатку і повірити в життя та кoхання. Це його надійність та мужність дали мені можливість стати Жінкою, а не бути весь час залізною леді… Бог нас нагородив і подарував нам найбільше щастя у нашому житті – нашу Соломію! Ми пройшли сім кіл пекла, ми падали і знову підіймались! І я підтримала його, коли він захотів обнулитись, забравши саме цінне у своє теперішнє та майбутнє життя, залишивши весь негатив, бiль, та розчарування у минулому! Він почав все спочатку і почав потужно, повірте, він не зупиниться! Нам зараз складно, але ми віримо у найкраще і рухаємось вперед! Дякую всім, хто поруч, всім, хто розуміє, допомагає і підтримує!

p.s я впевнена, що Тато зараз радіє, спостерігаючи за нами. більше всього у житті він хотів, щоб я була щаслива… і я таки щаслива”, – написала Олена.

Читайте також: Тіна Кароль розповіла, як Девіда Аксельрода свого часу не прийняв батько Мозгової(відео)

Аксельрод пояснив ситуацію. “Так, нам було непросто. Я не хочу заглиблюватися в подробиці, тому що не вважаю це за потрібне. Я поважаю пам’ять Миколи Петровича і почуття своєї кoханої. Сім’я для мене – найголовніша рушійна сила, заради якої я здатний перевернути світ навколо. Я не розмірковую про кожен свій вчинок з того ракурсу, пишався б мною Микола Петрович чи ні. Я роблю все для того, щоб мої дорогі дівчатка були щасливими і усміхненими. Думаю, в цьому наші з ним цінності збіглися б ” , – поділився співак.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page