fbpx

Відпустка за мільйони: як Лобода витрачає зароблені в Рoсії гонорари

Українська співачка Світлана Лобода, яка наразі проживає і активно працює активно в Рoсії, вирушила відпочивати на один із найдорожчих курортів світу, розповідає Обозреватель.

Так, разом зі старшою донькою Євою Лобода полетіла на Мальдіви, про що свідчать зазначені на фотографіях в Instagram геолокації. Також артистка відзначила в соціальній мережі і готель, в якому провела зимові канікули. Пропонуємо дізнатися, у скільки міг обійтися Світлані відпочинок на фешенебельному курорті.

Читайте також:
Хто йде в президенти: опубліковано список зареєстрованих кандидатів

https://www.instagram.com/p/BsZxuYzlFEj/

На своїй сторінці в соціальній мережі Лобода вказала, що провела час у п’ятизірковому готелі Soneva Fushi, який розташований на острові Кунфунаду (Мальдіви) – частині великого біосферного заповідника ЮНЕСКО Баа. Кожен номер являє собою окрему простору віллу з персональним виходом на пляж, приватним садом і багатьма іншими перевагами.

Скріншот зі сторінки Світлани Лободи в Instagram

Судячи з фотографій і роликів, які Світлана публікувала на своїй сторінці в соціальній мережі, вони з Євою проживали на сімейній віллі класу люкс з великим персональним басейном. Популярний сайт бронювання готелів вказав, що вартість проживання на віллі, де, ймовірно, відпочивала зірка, становить понад 80 тисяч гривень на добу (або майже 200 тисяч рублів за ніч).

Читайте також:
“Гори і гарна компанія”, – Притула похвалився, як святкує Різдво в Карпатах

Готель Soneva Fushi на Мальдівах
booking.com

Оскільки співачка відпочивала протягом 9 днів, з 1 по 10 січня, вартість її проживання, зазначена на сайті, склала приблизно 740 тисяч гривень (майже 1,8 млн рублів). Варто врахувати, що вартість вказана без урахування обов’язкового податкового збору, який складає приблизно 220 тисяч гривень за весь період перебування (більше 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

booking.com

Також істотну суму довелося викласти і за переліт. З огляду на те, що Лобода з дитиною летіли з Москви до столиці Мальдів Мале, оптимальний варіант перельоту бізнес-класом міг обійтися майже в 12 тисяч доларів в обидва боки, що еквівалентно 340 тис. гривень або 800 тис. рублів.

Сайт бронювання авіаквитків

У підсумку, сума, яку Світлана Лобода виклала за зимові канікули, може стартувати від 1,3 млн гривень (46 тис. доларів або 3,1 млн рублів). Наголосимо, що підраховані тільки ймовірні вартості проживання і перельоту. Варто враховувати, що харчування в готелі, який вибрала Лобода, також недешеве. Тільки сніданок на двох обійдеться приблизно в 5 тисяч гривень у день, ціни на обіди та вечері можуть бути значно вищими.

Читайте також:
На міжнародному конкурсі краси Латвію представлятиме водій тролейбуса

Готель Soneva Fushi на Мальдівах
booking.com
https://www.instagram.com/p/BsUunywlCdq/
https://www.instagram.com/p/BsVukdVFmhQ/
https://www.instagram.com/p/BsQOWIblQHa/
https://www.instagram.com/p/BsPd2k_lkip/

До того ж, до готелю Soneva Fushi від аеропорту міста Мале необхідно добиратися приблизно 30 хвилин на поромі, що також коштує грошей. Таким чином, загальна сума, яку Світлана Лобода могла витратити на канікули з дочкою може досягати 1,5 млн гривень (без урахування особистих витрат і розваг).

You cannot copy content of this page