fbpx

Віра Брежнєва та Меладзе розлучаються через війну в Україні-росЗМІ

За даними росЗМІ, подружжя не витримало напругу у суспільстві, адже Віра активно виступає з підтримкою України, а Меладзе відмовчується, хоча обоє пережили бомбардування в Києві.

Кажуть, що 59-річний Костянтин Меладзе вирішив перечекати війну на території Італії і відмовчатися, адже дуже непокоїться через свої російські бізнеси, бо публічне засудження путінського режиму може негативно вплинути на розвиток його справ у росії.

Віра Брежнєва активно висловлюється у своїх соцмережах з мільйонами підписників, що кидає тінь на бізнес чоловіка. Констянтин Меладзе та Віра Брежнєва наразі ніяк не коментували своє можливе розлучення.

Співачка Віра Брежнєва днями прилетіла з Італії, де у них будинок з чоловіком, до Польщі, аби допомогти з гуманітарною допомогою для українців. Артистка опублікувала в себе в Instagram сторіс, де вона розвантажує фуру в Любліні. Співачка написала, що в центрі гуманітарної допомоги не вистачає волонтерів, особливо чоловіків, тож жінки виконують усю роботу самі, – пише Фокус.

Також вона закликала волонтерів підтримувати гуманітарний центр у Любліні, де завжди багато роботи, через що ходили чутки, що співачка знаходиться в Польщі. Після розвантаження фури, Віра полетіла назад до Італії до чоловіка.

Фото: скрін.

06/02/2022

You cannot copy content of this page