fbpx

Влад Яма розповів, який вчинок мама не могла йому пробачити кілька років

Влад Яма розповів, який вчинок мама не могла йому пробачити кілька років.

Влад Яма дав ексклюзивне інтерв’ю журналістам програми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”, в якому розповів про свої родинні таємниці. Виявилося, мама танцюриста довго не могла йому пробачити одного рішення заради кар’єри, пише “Сегодня”.

У новій рубриці “Ранку з Україною” про роль матері в житті зіркових синів відомий танцюрист розповів, з чого почалася його кар’єра, і як в цьому йому допомагали батьки. У 5 років Влад Яма випадково потрапив на чемпіонат з бальних танців. А з семи почав займатися професійно. Артист згадує перші виступи і підтримку мами.

“Я відчував, як тремтить вона, і я, виходячи на сцену, починав тремтіти. Потім вона вже намагалася мене якось малювати… навіть губи помадою фарбувала, але я потім йшов в туалет і стирав все. Тому зазвичай ми їздили з батьком – так було спокійніше”, – розповів Влад Яма в програмі “Ранок з Україною”.

Але незважаючи на підтримку батька, танцюристу ще в молодому віці довелося добре подумати і зробити рішучий крок.

“Батько сказав: “Май на увазі, що свого часу танцями ти повинен будеш прогодувати себе, свою родину і дітей, зможеш – тоді вперед, – поділився Влад Яма в ефірі телеканалу “Україна”. – Так я вирішив, що треба переїжджати до Києва. Коли поїхав, було все нормально, а мама плакала. Вона плакала ще коли ми вперше почали говорити про те, що я можу поїхати до Києва”.

Читайте також: Я лишив їм квартиру. Лишив абсолютно все, – Віктор Павлік і його молода наречена розповіли свою історію кохання(відео)

Мама боялася, що Київ змінить її сина. Так і сталося. За рік в столиці Влад витворив таке, про що місяцями боявся розповісти батькам. У балеті, де на той момент працював Яма, йому поставили ультиматум: звільнять, якщо він не поголить голову.

“Спочатку я говорив, що зробив коротку зачіску, потім, що дуже коротко підстригли…” – згадує чоловік.

Свого лисого сина Любов Миколаївна прийняла лише через кілька років. А переконав її незнайомий хлопчик.

“Вийшло так, що батько прийшов з перукарні і розповів, що поруч з ним сів хлопчик, який попросив, щоб йому зробили зачіску під Влада Яму, і тут все стало зрозуміло”, – коментує Влад Яма.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page