fbpx

“Всі вони дуже вдячні”: легенда британського року Род Стюарт, не тільки надав житло багатодітній родині біженців з України, а й відправив до України кілька вантажівок із допомогою

Род Стюарт легенда британського року у нещодавньому інтерв’ю розповів про те, як допомагає Україні і українцям, і зізнався, що змушує його робити ще більше для допомоги.

За словами Рода Стюарта, які прозвучали під час його інтерв’ю для Daily Mirror, рішення допомогти українцям він прийняв тоді, коли разом із дружиною побачили сюжет про Україну і все що у нас відбувається у вечірніх новинах.

“Словами неможливо описати те, що ми побачили. Як і всі інші, ми були абсолютно не в собі. Я нікому не бажаю такого. Це зло, чисте зло”, – поділився музикант враженнями від побаченого.

Музикант додає, що й сам з’явився на світ одразу після війни, тому побачене вразило його ще більше:

“Я народився відразу після війни, тож моя родина добре її пам’ятає. Ось наскільки це було руйнівним для мене. Я не думав, що ми знову побачимо війну з танками”.

Саме тоді, за словами зірки, він вирішив для себе, що повинен хоч спробувати змінити ситуацію. Музикант разом із племінником Уорреном наповнили кілька вантажівок усім необхідним та відправили в Україну.

Коли вони перетинали кордон, то зустріли та вивезли до Берліна 16 українських біженців.

Окрім того, співак вирішив допомогти у важкий час і забезпечити житлом багатодітну родину з України – Ростислава та Олену та їхніх п’ятьох дітей: 17-річного Тараса, 16-річного Костю, 13-річного Романа, 10-річну Марію та 2-річного Дмитра.

“Вони така чудова маленька родина, до того ж такі ввічливі. Ніхто з них не розмовляє англійською, але у них такі чудові манери, особливо у підлітків”, – ділиться враженням від спілкування Род Стюарт.

Окрім цього легенда року, допоміг влаштуватися на роботу ще двом українцям у своєму маєтку в Ессексі, зокрема й одному садівнику.

Род Стюарт зізнається:

“Всі вони дуже вдячні. І це просто змушує мене хотіти зробити ще більше. Зараз я думаю про те, щоб придбати ще один будинок і прихистити там набагато більше людей”.

19,10,2022

Головне фото ілюстративне з вільних джерел. Колаж.

You cannot copy content of this page