fbpx

Виросла: шанувальники “Величного століття” насилу впізнали у спекотній красуні скромну Міхрімах(фото)

Турецька актриса Пелін Карахан, яка виконала роль єдиної дочки Роксолани і султана Сулеймана Міхрімах, опублікувала в своєму Instagram кадри з пiкaнтної фотосесії.

Про це пише Clutch.

На фото Пелін, одягнена в облягаюче темно-вишневе плаття з глибоким виpiзом. Волосся актриси акуратно вкладене, а на обличчі красується яскравий макіяж, який робить її образ ще загадковішим.

У коментарях під знімком шанувальники навперебій хвалять Пелін за вміло підібраний образ: «Ти така гарна, це просто неймовірно», «дивно, але яскравий мейк робить тебе ще чарівнішою», «не віриться, що вона зіграла Міхрімах, зовсім не схожа», «така гаряча»,«це плаття ніби створене для твоєї фігури».

Читайте також: Аж дух перехоплює: Тіна Кароль приголомшливо виконала гімн України на урочистому святкуванні Дня Незалежності(відео)

Нагадаємо, що експериментувати із зовнішністю не боїться і екранна «мама» Пелін – актриса Мер’єм Узерлі, яка зіграла Хюррем Султан. Зокрема, нещодавно вона вирішила висвітлити свої локони, віддавши перевагу натуральному медовому відтінку волосся.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page