X

“Я думала лише про його безпеку”: Віталіна Ющенко, донька Віктора Ющенка, розповіла про несподіванку, яка трапилась у їхній родині

Віталіна Ющенко, дочка третього українського президента Віктора Ющенка, 20 вересня в Instagram опублікувала новий пост в якому поділилась несподіванкою, яка трапилась у їхній родині.

Віталіна Ющенко повідомила, що її 17-річний син Віктор Ющенко-молодший повернувся з Канади до України і  вже пройшов посвяту в студенти Київського національного університету імені Шевченка.

Нагадаємо, що ще 10 квітня Віталіна Ющенко писала про те, як до війни її син планував навчатися в Інституті міжнародних відносин Шевченка, проте плани змінив напад РФ на Україну. Родина Ющенків тоді  вирішила відправити Віктора-молодшого до Канади.

Цитуємо допис Віталіни:

“Я щаслива і плачу, бо сама дізналася про це лиш декілька днів тому. Син дуже тужив за Україною, рідною домівкою, рідними і хотів повернутися. Він потайки подав документи на вступ до університету Шевченка і отримав позитивну відповідь. Прилетів декілька днів назад, що стало для мене повним шоком. І ви знаєте, я щаслива, що все так сталося. Я думала лише про його безпеку, а він – про своє майбутнє у рідній країні”.

20,09,2022

Головна картинка ілюстративна з вільних джерел. Колаж.

K Anna:
Related Post