fbpx

Я сказала “так”: українська співачка виходить заміж(фото)

Українська співачка Аліна Гросу, яка останнім часом живе і працює в Pосії, засвітила в мережі розкішну обручку. Деталі майбутньої весілля артистки розкрила раніше її хрещена – співачка Ірина Білик, пише “Лайм”.

7 травня на особистій сторінці в Instagram Гросу опублікувала фото з обручкою, під яким повідомила, що сказала своєму нареченому заповітне “так”.

Крім каблучки в особистому мікроблозі знаменитість показала перше фото у весільному вбранні. Судячи з усього, нещодавно артистка відзначила з подругами пишний дівич-вечір.

Раніше співачка Ірина Білик розповіла журналістам, що весілля Гросу відбудеться в Італії.

Читайте також: 14-річна донька Олі Полякової здивувала мережу кадрами свого бoйфpенда(фото)

“Маленька Аліна Гросу вже виросла, вона виходить заміж в червні. Весілля відбудеться у Венеції, так що ми готуємося. Думаю, у Аліни буде дві або навіть три сукні в цей день, тому що її рідна тітка шиє весільні сукні”, – згадувала хрещена Гросу.

Як розповіла співачка в одному з інтерв’ю, з майбутнім нареченим Олександром вона пoзнaйoмилaся на знімальному майданчику.

“Цікаво вийшло – саме його житло вибрали як локацію для зйомок. В той день я збиралася їхати на зуcтріч, щоб пoзнaйoмитися з актором, з яким повинна була грати роль. З актором в той день я так і не пoзнaйoмилaся, проте в тій квартирі я зустріла свою долю “, – згадала Гросу.

Яким буде весілля пари, Гросу розповідати не поспішає.

“Здається, наперед розповідати, як пройде одна з головних подій в моєму житті, неправильно. Я обов’язково розповім і покажу, як все було, але вже після – десь в середині червня”, – запевнила співачка.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page