fbpx

«Як з обкладинки журналу»: Наталія Холоденко кардинально змінила імідж(фото)

Колишній експерт проекту «Все буде добре» Наталія Холоденко поділилася новою фотографією, на якій постала в абсолютно новому образі, пише Clutch.ua.

Кандидат філософських наук, тренер особистісного росту, відомий психолог і телеведуча Наталя Холоденко за останні роки дуже змінилася.

Знаменитість схудла на кілька розмірів і серйозно попрацювала над своїм стилем в одязі. Кожен її вихід у світ викликає фурор.

Очевидно, Холоденко вирішила не зупинятися на досягнутому і продовжила робити успіхи на шляху до перетворення. Так, вона кардинально змінила зачіску і колір волосся. Гортай вниз, щоб побачити нові фото зірки.

Всього тиждень тому Наталя була володаркою прекрасного каштанового волосся довжиною до плечей. Тепер же Холоденко щаслива володарка каре і білявих локонів.

Читайте також: Зірковий психолог Наталя Холоденко, яка нещодавно вдруге стала мамою, розсекретила ім’я донечки(фото)

Шанувальники Наталії Холоденко в Instagram розсипалися в компліментах. Багато хто відзначає, що тепер вона схожа на голлівудську актрису або фотомодель.

«Красуня», «Супер, зухвало зухвало, саме воно для такої жінки як ви !!!», «Дуже красиво, Ви мотивуєте і даєте енергетику для поліпшення якості свого життя, спасибі велике», «Захоплююся вами! І світлий колір вам дуже пасує)))) »,« Супер колір волосся. Вам дуже личить! Ось саме цього не вистачало для повноти образу! »,« Наталю, Ви така цукерка в образі блондинки »,« Як з обкладинки журналу »,« Ви схожі на Мадонну))».

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page