X

Яка вона- справжня жінка? Без стереотипів і шаблонів

Мабуть, більшість із вас, коли чує фразу «справжня жінка», малює в голові картину красивої успішної леді, яка впевнено крокує життям та долає будь-які перешкоди. Та чи правильне це трактування? Спробуємо розібратись.

Читайте також: Популярні дієти, які насправді завдають невиправної шкоди оргaнізму

Сучасні жінки сильні духом, незалежні та самодостатні. Кажуть, що нарoдитися жінкою легко, а от щоб стати справжньою жінкою, потрібно докласти чимало зусиль. То яка вона – справжня жінка? Які риси притаманні їй? Назвемо одні із найголовніших.

Мудрість. Мудра жінка – це та, яка завжди знає потрібне. Вона знає, як діяти в тій чи іншій ситуації, вміє пропускати повз вуха зайву інформацію, і — найголовніше — вона ніколи не боїться помилитись. Адже розуміє, що саме помилки творять її досвід.

Доброта. Як казав Сократ: «Хто мудрий, той і добрий». Справжня жінка завжди намагається нести добро в цей світ, відповідати добром на зло.

Родзинка. Іншими словами – це оригінальність та вміння бути собою. Така жінка ніколи не буде когось наслідувати, а навпаки вміло та ненав’язливо покаже тільки свої хороші риси.

Доглянутість. Жінка за своєю природою просто зобов’язана завжди стежити за своїм волоссям, нігтями, шкiрою та одягом, бути охайною.

Прямолінійність та тактовність. Здавалось би, такий собі оксюморон (поєднання непоєднуваного). Справжня жінка завжди казатиме тобі правду у вічі, але робитиме це настільки вміло і тактовно, що ти швидше сприймеш це як пораду, а не свій недолік.

Краса. Справжня жінка – це та особистість, яка завжди впевнена в тому що вона красива. Хочеться, щоб прекрасна половина людства ніколи не прив’язувалась до шаблонів, встановлених суспільством. Пам’ятайте: кожна з вас красива по-своєму! Ваша краса не тільки зовні, але й всередині.

Любов. Жінка за своєю природою сповнена любові. Вона віддає цю любов батькам, хлопцеві чи чоловіку, дітям та іншим близьким людям. Але Справжня жінка ніколи не забуває про любов до самої себе. Вона приймає себе такою, якою є насправді та впевнено крокує життям.

Пріоритетність. Справжня жінка завжди знає, чого вона хоче. Вона визначає, як буде добре їй і яку саме вершину підкорити у найближчий час. Ця жінка прислухатиметься до порад близьких людей, але діятиме саме так, як вважатиме за потрібне.

​У кожній з вас живе справжня жінка з усіма цими рисами. Не ховайте її всередині!

Джерело

K Anna:
Related Post