fbpx

“Якщо ми залишимося живі, дай Бог, і я піду до церкви посповідаюсь, а от вам уже не відмитися ніколи в житті”. Дружина Усика звернулася до кримчан

Дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO та IBO Олександра Усика не змогла стримати емоцій, звертаючись до своїх земляків, пише Обозрєватєль.

Напад РФ на Україну застав її та сім’ю у Ворзелі (Київська область), де Усики збудували затишний будинок із терасою та балконом.

На відео заплакана Катерина називає кримчан боягузами, бо ті бояться публічно виступити проти агресії РФ.

“Доброї ночі. Ми не спимо вже тиждень. Пильнуємо наш будинок, щоб його не знесли до бicа російські наші “брати”, які дуже сильно про нас “дбають” і нам “допомагають”. Ще раз хочу “подякувати” Криму, за те що ви нас зовсім(змінено гідно вимог ФБ)не підтримуєте… Я дуже сподіваюся, що нас до завтра не знесуть і наша українська кpов не буде на ваших руках.

Я знаю, таких боягузів у світі немає, як ви. Ви всі пишете в мій телефон, у сторіз, який прихований, просите, щоб я не виставляла, як ви за нас переживаєте. Але ви зовсім не переживаєте. Просто абсолютно не переживете”, – обурилася Хмелевська.

“Якщо ми залишимося живі, дай Бог, і я посповідаюсь, а от вам уже не відмитися ніколи в житті. НІ-КО-ЛИ! Тож спокійної вам ночі. Я не знаю, коли у нас буде спокійна ніч, якщо ви не зупините це або хоча б не допоможете”, – підсумувала вона.

Нагадаємо, що Олександр Усик після вторгнення Росії залишився в Україні та вступив до лав територіальної оборони. Виступаючи по відеозв’язку з підвалу в Києві, Саша розповів журналістам, що не хоче стріляти, але готовий це зробити, якщо доведеться захищати своїх рідних.

Фото з відкритих мереж.

You cannot copy content of this page