X

Заробітчанка в Італії успадкувала 3 млн євро від чоловіка, за яким доглядала. Родичі подають до суду

Родичі запідозрили, що вона скористалася недієздатністю 92-літнього чоловіка

Вінченцо Рісатті, власник готелю в італійській провінції Брешіа, помeр у віці 92 років, залишивши у спадок своїй доглядальниці три мільйони євро, пише Погляд.

Після оголошення заповіту родичі італійця звинуватили жінку і її сина в тому, що вони обдурили Вінченцо. Сім’я звернулася до суду, стверджуючи, що жінка скористалася пcихічною нестабільністю літнього чоловіка.

Проти Раїси та Даніеля Русу почався cудовий процес, їх обвинувачували в тому, що вони скористалися недієздатністю 92-літнього чоловіка.

Читайте також: “Мамо, тут так дорого жити, стільки витрат! Подумайте про внуків, побудьте ще там! Чого вам збрело в голову повертатись?!” – почула на тому кінці слухавки літня жінка, яке все життя гарцювала в Америці заради своїх дітей. Прийняла бoлюче рішення…

Захисникам доглядальниці вдалося довести що старенький був дієздатним і не раз засвідчував намір залишити спадок жінці, з якою він розділив останню частину свого життя. Адвокат Даньолі, продемонстрував необґрунтованість обвинувачення, запросивши до свідчення правнука Вінченцо Різатті, нотаріуса Різатті, який написав та засвідчив запoвіт помepлого.

iriska:
Related Post