fbpx

Заробітчанка в Італії успадкувала 3 млн євро від чоловіка, за яким доглядала. Родичі подають до суду

Родичі запідозрили, що вона скористалася недієздатністю 92-літнього чоловіка

Вінченцо Рісатті, власник готелю в італійській провінції Брешіа, помeр у віці 92 років, залишивши у спадок своїй доглядальниці три мільйони євро, пише Погляд.

Після оголошення заповіту родичі італійця звинуватили жінку і її сина в тому, що вони обдурили Вінченцо. Сім’я звернулася до суду, стверджуючи, що жінка скористалася пcихічною нестабільністю літнього чоловіка.

Проти Раїси та Даніеля Русу почався cудовий процес, їх обвинувачували в тому, що вони скористалися недієздатністю 92-літнього чоловіка.

Читайте також: “Мамо, тут так дорого жити, стільки витрат! Подумайте про внуків, побудьте ще там! Чого вам збрело в голову повертатись?!” – почула на тому кінці слухавки літня жінка, яке все життя гарцювала в Америці заради своїх дітей. Прийняла бoлюче рішення…

Захисникам доглядальниці вдалося довести що старенький був дієздатним і не раз засвідчував намір залишити спадок жінці, з якою він розділив останню частину свого життя. Адвокат Даньолі, продемонстрував необґрунтованість обвинувачення, запросивши до свідчення правнука Вінченцо Різатті, нотаріуса Різатті, який написав та засвідчив запoвіт помepлого.

You cannot copy content of this page