fbpx

Журналісти запропонували пропутінським артистам виступити в Херсоні і почули неоднозначну відповідь

Журналісти ТСН вирішили перевірити відданість артистів з проросійською позицією і українським корінням, і запропонували приїхати на концерт в окупований Херсон.

Ніколай Басков має маму-українку і звання Народного артиста України, проте одним із перших підтримує путінську «спєцопєрацию». Його концертний директор, Ігор Батуров, викручувався як вуж, бо й відмовити не міг і згодитися – страшно.

“В яке місто, в Херсон? Не знаю, не готовий вам зараз відповісти. У вас там ще триває спецоперація, ви плануєте на серпень концерт. Ось коли вже буде точна дата… У мене в серпні зайнято 20 днів з 30. Зараз мені нічого з вами обговорювати. …Ми ще в Донецьк не їздили, зараз тільки збираємося. Я не хочу поїхати один раз, і там залишитися”, – каже Батуров, натякнувши на «бавовну», яка може раптово трапитися.

Тетяна Овсієнко, мама і сестра якої живуть в Києві, але сама Таня всім серцем «за» путіна. Її концертний директор поспішив запевнити, що артистка дотримується проросійської позиції, але все ж у неї родичі в Києві, тому якось не зручно. Але він може запропонувати замість неї Тетяну Іванову (гурт Комбінація), ще й знижку запропонував “для благої справи”.

“Вона займає з цього приводу нейтральну позицію виходячи з того, що у неї в Києві живуть мама і сестра. Вона підтримує всю цю ситуацію, з Росією. Але вона не може цього зробити, тому що ризикувати життям своїх рідних вона не може. Я ще є директором гурту Комбінація. Вона співає “2 кусочка колбаски”, “Вишневая девятка”, “А я люблю военных” і схожі речі. У неї великий репертуар, кожна пісня хіт. Я можу з нею поговорити, вона, в принципі, не відмовить”, – повідомив він.

Наташа Корольова, українка і теж прихильниця путіна. Її концертний директор Марина Нарінська вирішила, що вона не поїде до Херсону, окрім як пролунає дзвінок з «самого верху».

“Якщо потрібен хедлайнер і ви хочете там бачити Наташу Корольову, давайте дочекаємося дзвінка саме від урядових структур, а не від концертного агентства. Мені подзвонять саме звідти, зверху …А тоді ми зв’яжемося з агентством, яке буде організовувати концерт. Я чекаю дзвінка від них”, – каже Нарінська.

Фото: glavred.

07/24/2022

You cannot copy content of this page