fbpx

Зірковий хореограф «Танців з зірками» таємно одружився(фото)

Відомий український хореограф, танцюрист, учасник проекту «Танці з зірками» Женя Кот, який в парі зі співачкою Мішель Андраде покинули шоу після 12 ефіру , таємно одружився на своїй коханій Наталії, пишуть “Факти”.

Молодята вирішили не влаштовувати зараз пишне весілля, а просто офіційно оформили стосунки і показали ніжні обручки на тлі красивого букета. Поки це єдиний знімок, яким поділився Женя в Instagram.

Урочисту подія Женя і Наталя відзначили скромною вечерею в ресторані з шaмпaнським і устрицями. Весілля вони планують влаштувати в теплу пору року. Однак поки не уточнюють, коли саме.

Нагадаємо, дружина Жені Кота Наталія Татаринцева – семиразова чемпіонка України з художньої гімнастики, чотириразова чемпіонка світу з танців на пiлоні. Разом вони вже три з половиною роки. З того часу, як познайомилися на проекті «Україна має талант», в якому Наталя брала участь і дійшла до фіналу.

Читайте також: Руда і в камізельці: як виглядала Надія Дорофеєва 10 років тому(фото)

“Ми не можемо бути на 100% ідеальні, але є тільки одна людина в світі, і абсолютний match! Мій ідеал біля мене. Вона найкрасивіша … Найкращий професіонал своєї справи. Дбайлива господиня, ніжна. Вона зухвала рівно настільки, наскільки мені потрібно. У ній є все. Вона – гармонія”, – каже Женя про кохану.

https://www.instagram.com/p/Bs0JT7gDHNA/
https://www.instagram.com/p/Br7asNWDdc0/
https://www.instagram.com/p/BrxzEi-lCAN/

Опубліковано 20 січня 2019 року

You cannot copy content of this page