fbpx

Знаменита українська співачка подарувала квартиру 9 річному хлопчику, який вів так званий “маріупольський щоденник”

Популярна українська співачка Тіна Кароль придбала квартиру для родини з Маріуполя, яка провела місяць під обстрілами.

Квартира була придбана для сім’ї 9-річного Єгора Кравцова, який вів так званий “маріупольський щоденник”, рядки з якого облетіли не лише українські, а й світові ЗМІ.

Як повідомляють у телемарафоні “Єдині новини”, Кароль дізналась про щоденник Єгора з мережі і читала його на своїх благодійних сольних концертах на підтримку України, щоб глядачі у залі змогли зрозуміти весь біль, який переживають українські діти під час війни.

Пізніше вона дізналася, що родина Єгора змогла вибратися з окупації та залишилася без житла. Тоді Кароль вирішила подарувати їм квартиру на західній Україні, на Івано-Франківщині.

Небайдужі українці зголосилися допомогти родині з житлом. На усе літо дозволили безкоштовно жити в квартирі у Києві. На довше Олена й сама не хотіла б, бо хоч і виховує дітей одна, вже шукає роботу, планує їм школу, і почала шукати житло.

“Я шукала квартиру, у мене ледь не була істерика. Або ціни зависокі, або квартира не дуже. Я сиділа і думала, що вдома у мене в Маріуполі було все. Я тільки-но зробила ремонт… І тепер отак”, – говорить мама Єгора Олена.

«Одного ранку пролунав дзвінок: Вітаю, я — менеджер Тіни Кароль. Тіна на своїх концертах читає листи війни. І серед них лист вашого сина. Людина запитала, чи є де нам жити? Я відповіла, що ні. Тоді він сказав, що Тіна хоче подарувати нам квартиру», — розповідає Олена Кравцова, мати Єгора.

Переїзд родини до нового помешкання запланований вже на наступний тиждень. Для зручності, команда співачки, квартиру одразу умеблювала.

Варто зазначити, що це не вперше, коли Тіна дарує переселенцям квартиру. У 2014 році житло від співачки отримав учасник “Голосу країни” Антон Копитін, який залишився без житла внаслідок окупації Донецька.

Фото: скрін з відео.

08/12/2022

You cannot copy content of this page