X

Зовні хата-хатою, в всередині просто шикарний інтер’єр. А відразу так і не скажеш

Найчастіше, зовнішній стан будинку видає його внутрішній інтер’єр. Якщо будинок зовні виглядає досить скромно, то і, всередині він облаштований не кращим чином.

Але, як виявилося, це не у всіх випадках саме так. Іноді, на перший погляд простий будинок може приховувати дуже модний і найсучасніший дизайн внутрішнього інтер’єру.

Будинок складається з двох поверхів. На першому поверсі знаходиться вітальня і їдальня зона. У вітальні встановили камін, а поруч два зручних дивана і два круглих столика, телевізор.

У їдальні встановлено красиві кухонні меблі, без навісних шаф. Стільниця виготовлена ​​з дерева. У центральній частині стоїть дерев’яний стіл, круглої форми. Стільці, до нього, пофарбовані в білий колір. З лівого боку стоїть незвичайний дерев’яний буфет.

Підвісні стелі доповнили підсвічуванням над обіднім столом і стільницею. На вікнах висять фіранки приємного блакитного кольору.

У спальні ми бачимо велике двоспальне ліжко, цікавий дерев’яний стелаж, шафи білосніжного кольору, додали ще одне місце для відпочинку, і робоча зона.

У дитячій стоїть невеликий диван ніжно – блакитного відтінку, письмовий стіл зі стільцем. Зверніть свою увагу на неординарний стілець, сплетений з соломи. Над диваном висить поличка, що має зигзагоподібну форму.

На другому поверсі знаходиться велика вітальня, де поставили два невеликих дивана, які при необхідності, легко розкладаються. Також, тут є комод, телевізор і, в центрі кімнати, круглий стіл. По-особливому, розташовані дерев’яні балки на стелі, вносять свою родзинку в даний інтер’єр.

Ванна кімната дуже простора. Ванну встановили біля вікна і повісили красиві захисні штори. Поруч стоїть величезна біла шафа, в який точно можна вмістити все необхідне.

Є два умивальника, над якими повісили поличку з великим дзеркалом. Також, господарі встановили, крім унітазу, і біде. На підлозі плитка, викладена у вигляді візерунка.

Таке колірне оформлення житла нагадує сучасний скандинавський стиль. Білий колір дозволяє використовувати в оформленні акценти будь-яких відтінків, а також, візуально, збільшує приміщення. Дуже скромний будинок зовні підкорив всіх своїм шикарним інтер’єром зсередини.

K Vasyl:
Related Post