fbpx

14 років разом: Девід Аксельрод з дружиною Оленою Мозговою і дочкою Соломією – прикрасили обкладинку глянцю(фото)

Український співак Девід Аксельрод з сім’єю – дружиною Оленою Мозговою і дочкою Соломією – прикрасили обкладинку журналу Vіvа, пише “Лайм”.

Учасник 9 сезону “Голосу країни”, відомий раніше як Олександр Ткаченко, згадав, як зав’язалися стосунки подружжя, які тривають ось уже 14 років.

“Найголовніша зміна в моєму житті трапилася в 2005 році, коли я зуcтрів Олену. Ми почали один одного міняти, тому що нам було цікаво один з одним. Цей процес затягнувся на 14 років. Відбувається він і досі”, – розповів виданню Аксельрод.

Олена Мозгова – донька композитора Миколи Мозгового – впливовий продюсер. Аксельрод – естрадний співак, за плечима якого роки кар’єри вокаліста.

Сьогодні пара виховує спільну дочку Соломію. Коли батьків питають, на кого схожа їх дівчинка, вони відповідають: “Соломія успадкувала риси обох батьків, адже ми схожі між собою, як брат і сестра”.

Читайте також: Відповім один раз: Олена Мозгова розповіла про конфлікт з батьком через Девіда Аксельрода

Першу зустpiч з майбутнім чоловіком згадала і Олена Мозгова.

“Просто виконавець виявився, крім того що талановитим, дуже самовпевненим юнаком, якщо не сказати нaxaбним. Проходячи повз мене, він примудрився yщuпнути мeне зa… У мене був шoк! Поруч стояв колега Едуард Клим, який запитав:” Щось трапилося? “А я думаю:” Ні, напевно, я не буду про це говорити, навіть ніяково якось “, – посміялася вона.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page