X

29 травня день Ангела святкують Аліни! Значення імені, особливості характеру

Що означає ім’я Аліна: чужа, інша (ім’я Аліна слов’янського походження).

Вчені говорять про те, що значення імені Аліна можна проаналізувати, дослідивши латинський варіант, який трактується як «чужа», «інша». У той же час, ім’я Аліни досить поширене в Скандинавії — там воно є формою імені Аделіна і перекладається як «великодушна», «благородна», «велична». Багато хто вважає, що у імені Аліна також є німецькі і французькі корені. Саме тому, до споріднених іменах Аліни зараховують форми Аделін, Адель, Алін, Аделаїда.

У слов’янських країнах ім’я Аліна трактується як «червона», «червона» і, відповідно, згодом воно трансформувалося в варіант «прекрасна», «красива».

Існують і інші версії, за якими, наприклад, значення імені Аліна — «біла», «світла» (в перекладі з латині). Також в Шотландії ім’я Аліни трактується як «чесна», і воно є парним до чоловічого імені Алістер. У Греції ім’я Аліна означає «сонячний промінь» і є однією з зменшувально-пестливих форм для імені Олена.

День ангела Аліни: Ім’я Аліна кілька разів на рік відзначає іменини:

  • 23 березня
  • 26 квітня
  • 29 травня
  • 14 червня
  • 16 червня
  • 2 липня
  • 4 серпня
  • 29 вересня

Зодіак імені Аліна: Стрілець, Риби.

Характер імені Аліна:

Значення імені Аліна дуже часто трохи не збігається з реальністю, оскільки володарка його може бути дуже впертою і непокірною. Аліна не терпить зауважень на свою адресу — у неї завжди є власна думка з того чи іншого питання. Дуже помітні негативні риси її характеру саме в дитинстві. Аліні важко знайти контакт з оточуючими, і друзів у неї не дуже багато. Хоча з часом дівчина з ім’ям Аліна може виправитися — у всякому разі, їй цілком під силу змінити деякі риси своєї особистості, якщо вона буде в цьому зацікавлена.

Заміж Аліни виходять пізненько, у них народжуються дівчатка, схожі на батька, але з характером матері. Вони непогані господарки, дуже гостинні, однак зі свекрухою ужитися не можуть. Характер цих жінок такий, що їм краще жити нарізно не тільки зі свекрухою, але й зі своїми батьками.

Аліна вміє себе подати, намагається завжди виглядати привабливо. Вона-модниця з гарним смаком. Умудряється з нічого зробити оригінальний туалет і не забуде змусити навколишніх звернути на нього увагу. Вона взагалі любить похвалитися.

Власницям імені Аліна дуже подобається командувати, а тому, часто вона прагне зайняти керівну посаду. Але як людина, вона абсолютно нетерпима до недоліків інших людей і не пробачає помилок. Це і може перешкодити їй стати хорошим керівником — підлеглі будуть остерігатися Аліну.

Читайте також: Дівчинка-модель з ангельським обличчям через сім років сильно змінилася(фото)

Однак є у імені Аліна і позитивні якості. Наприклад, це відмінна пам’ять і кмітливість — Аліна, дійсно, здатна схоплювати нову інформацію досить швидко. Це можна використовувати і в роботі.

Жінка з цим іменем може спробувати себе в професії журналіста, лікаря, актриси, спортсмена — їй підходять спеціальності, які припускають досягнення складних цілей і подолання перешкод.

З віком характер цих жінок трохи пом’якшується, стає більш спокійним, хоча багато рис: упертість, нетерпимість, здатність переходити з однієї крайності в іншу, зберігаються. Навколишні іноді знаходять її хитрою, однак у відносинах із чоловіками їй бракує гнучкості: обов’язково скаже щось собі на шкоду, про що варто було б промовчати.

 За матеріалами – Сьогодні.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

K Nataliya:
Related Post