fbpx

Дівчинка-модель з ангельським обличчям через сім років сильно змінилася(фото)

Як відомо, для більшості маляток, які почали зіркову кар’єру дуже рано, всенародна слава, визнання закінчувалися в результаті плачевно. Будемо сподіватися, що раннє сходження на п’єдестал краси ангела Айри Браун не відіб’ється негативно на її майбутньому.

Айра Браун – модель з США, яка 7 років тому була найбільш високооплачуваним дитиною-моделлю.

Батькам Айри пропонували укласти контракти на сотні тисяч доларів! Дівчинка ще толком говорити не вміла, але вже позувала для глянцевих журналів дитячої моди і знімалася для каталогів дитячого одягу.

Уже в 2 роки Айра зуміла заробила 250 000 тисяч доларів! Мама Айри помітила, що у її дочки ангельське личко, і саме тому жінка відвела дитину на пробну фотосесію.

Незабаром дівчинка почала вміло позувати для фотографів і показувати свій артистизм. Втім у сімейства Браун було багато критиків.

Люди засуджували батьків Айри за те, що вони псують дитині дитинство, змушуючи її працювати, ходити в солярій і носити величезну кількість косметики.

Красиві блакитні очі дівчинки – теж обман. Ефект блакиті очей досягався за допомогою лінз.

Дівчинка як і раніше продовжує займатися моделінгом. Але якщо раніше її зовнішність вважалася ангельською, то сьогодні все змінилося.

Читайте також: У 1997 році ця жінка народила сімох дітей – і її відразу покинув чоловік. Ось як склалася її доля

Багато критиків кажуть, що амбітні батьки Айри знайшли легкий спосіб заробити на красі дочки.

Складно сказати, скільки зможе протриматися дівчинка в світі моди і чи є в неї шанси досягти на цьому поприщі більших висот.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page